Zomerschool

 

10 jaar kwalitatieve talentprogramma’s in Den Haag en Rotterdam!

Het Talentenhuis verzorgt al meer dan 6 jaar de zomerschool bij verschillende basisscholen in Den Haag en Rotterdam.

De zomerschool is speciaal ontwikkeld voor het basisonderwijs gericht op de groepen 1 t/m 7. Hierin zit taal, rekenen en talentonderwijs verwerkt. Tijdens de zomerschool werken we altijd met een thema. Hier passen we ook de opdrachten op aan, dit zorgt ervoor dat de leerlingen opdrachten krijgen waarbij een bepaald inlevingsvermogen wordt opgeroepen.

Eventuele afsluiting van de zomerschool

Interactieve basketbalshows, workshops & openingen

Als u uw evenement spectaculair en interactief wilt openen of afsluiten? Dan bent u bij het goede adres. Showcase Basketball zorgt van begin tot het eind voor spektakel, show en laat een ieder actief meedoen en genieten. Omdat wij net als in het onderwijs maatwerk belangrijk vinden, krijgt u dit ook bij de opening of afsluiting van uw evenement. Hierdoor is succes gegarandeerd.

Drum2Dance

Een voorbeeld van een vernieuwend concept is drum2dance. Wij regelen alles van A tot Z om uw activiteit een onvergetelijk succes te laten zijn.

Tadaa

Circus Tadaa! verandert uw school voor één dag in een echt circus! Door een kleurig circuszeil uit te spreiden, verandert het plein in een piste. Uniek aan deze circusdag is dat alle kinderen aan het einde van de dag optreden.

Djembe AGOGO

Is er een bijzondere gelegenheid bij u op school en wilt u een echte Wow beleving hierbij hebben? Onze partner Djembé Agogo zal er een onvergetelijke binnenkomer van maken. De Brass band zorgt ervoor dat bij iedereen de voetjes van de vloer zullen komen. Ook voor een leuke workshop djembé spelen voor de leerlingen of het team is Djembé Agogo een echte specialist.

Gers Pardoel

Masterclass Beat & Rap

Gerard Joling

Opent Drum for dance

Blijven leren

Professionalisering

Robot NAO

Leert vaardigheden

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.