“Omdat alleen het beste talentonderwijs goed genoeg is.”

“Wij spannen ons in voor 100% maatwerk.”

“Lufy is de WoW-factor van Het Talentenhuis.”

Toonaangevend in verdieping geven aan talentonderwijs.

Wij zijn dit geworden omdat we ons als een echte partner van de school gedragen: samen onderwijs vormgeven en gelijktijdig de onderwijsdruk op de school verlagen.

Bij Expertisecentrum Het Talentenhuis werken alleen echte professionals die uitblinken in een bepaalt vakgebied en dat ziet u terug in alle lagen van de organisatie. Daar de activiteiten gericht zijn op het overnemen van wettelijk geregeld onderwijs komt bijna het volledige team dat werkt bij Expertisecentrum Het Talentenhuis zelf uit de praktijk van het onderwijs. 

Wij stellen ons hieronder verder voor, maar graag lichten we je eerst onze werkwijze toe in minder dan 1,5 minuut.

Maak kennis met een aantal van onze professionals:

Yoran Bos | Directeur

Yoran is als directeur verantwoordelijk voor de operationele zaken in het bedrijf. Met een combinatie van zijn managementachtergrond en zijn sport- en winnaarsmentaliteit weet hij het beste uit uw onderwijs te halen.

Vincent Krijgsman | Relatie en kwaliteitsmanager

Vincent is een echte sportman! Zo is hij eerder verkozen tot Sportcoach van het Jaar in Den Haag en is hij een bekend Judokampioen. Met zijn jarenlange ervaring in het talentonderwijs is hij als operationeel manager en ontwikkelcoach een echte partner van de school.  

Radhika | Programmamanager cultuur en techniek

Radhika heeft ruim 10 jaar ervaring in het talentonderwijs. Met haar bevoegdheid tot lesgeven zorgt zij al jarenlang binnen de organisatie voor het bewaken van de kwaliteit van de programma’s op het gebied van cultuur en techniek. Zij is mede verantwoordelijk voor het op een juiste manier verantwoorden van de SLO-kerndoelen. 

Galdino | Programmamanager sport

Galdnoi is kwaliteitsmanager sport. Hij zorgt voor een geoptimaliseerd programma sport in lijn met de door de SLO-gestelde kerndoelen. 

Roy | HR-manager

HR-manager van Expertisecentrum Het Talentenhuis. Een sportieve en administratie achtergrond zorgt voor de beste prestaties voor een goede backoffice. 

Rody | Planner sportieve pauze

Rody is de planner voor sportieve sportprogramma’s. Hierover houdt hij contact met de vakprofessionals en school over uitval en vervanging. Met zijn judo-achtergrond een bekwame professionals met winnaarsmentaliteit. 0% uitval is zijn uitdaging!

 

Melissa | Planner Cultuur & Techniek

Melissa is de planner voor cultuur en techniekonderwijs. Een echte vakprofessional met veel ervaring op het gebied van muziek en theater. 0% uitval is haar uitdaging!

Charl | Planner sportieve pauze

Charl is de planner voor de sportieve pauzeprogramma’s. Samen met Rody vormt hij één team. Zijn sportieve prestaties zorgen ervoor dat hij een echte winnaarsmentaliteit heeft als het op het vervangen van vakprofessionals sport aankomt. 

 

Lufy is de mascotte van Expertisecentrum Het Talentenhuis, met zijn opvallende manen in de kleuren van het logo van Het Talentenhuis maakt hij een onuitwisbare indruk op de leerlingen.

Deze leeuw bekend van social media komt graag langs om de kinderen een leuke inspirerende dag te bezorgen en is regelmatig te zien bij lesintroducties.

Onze ambassadeurs

Ambassadeurs binnen Expertisecentrum Het Talentenhuis denken mee om het talentonderwijs vorm te geven vanuit de praktijk en dan met name hoe je net dat beetje extra kunt geven aan de ontwikkeling van toptalent!

Bekende ambassadeurs die al jarenlang betrokken zijn bij de organisatie: Jac Orie (NOS*NSF sportcoach van het jaar), Sharon Doorson (halve finalist The Voice) en Simeon Catharina (wereldkampioen judo).

Jac Orie

Simeon Catharina

Sharon Doorson

Goede doelen in lijn met onze kernwaarden.

Expertisecentrum Het Talentenhuis vindt het belangrijk dat ook kinderen aan de andere kant van de wereld in aanraking komen met talentonderwijs: juist omdat het ook zo goed kan helpen om emoties te verwerken. Daarom zijn wij al jarenlang een structureel ambassadeur van War Child.

Een Talentenbox voor toptalent
De Talentenbox is een exclusief maatschappelijk initiatief van Expertisecentrum Het Talentenhuis en wordt bekostigd door de eigen organisatie. De Talentenbox is bedoeld voor een leerling die vanwege persoonlijke redenen (kan bijv. financieel , maar ook bijvoorbeeld vanwege een moeilijke periode) een extra zetje in de rug kan gebruiken. Wij vinden het belangrijk om hiermee onze missie extra kracht bij te zetten: “Ieder kind recht op het beste talentonderwijs”

 

War Child

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.