“Omdat alleen het beste talentonderwijs goed genoeg is.”

“Wij spannen ons in voor 100% maatwerk.”

“Lufy is de WoW-factor van Het Talentenhuis.”

Het Talentenhuis als marktleider in de Randstad op het gebied van talentonderwijs.

Wij zijn dit geworden omdat we ons als een echte partner van de school gedragen: samen onderwijs vormgeven en gelijktijdig de onderwijsdruk op de school verlagen.

Bij Het Talentenhuis werken dus echte vakprofessionals, mensen die uitblinken in talentvakken, en dat ziet u terug in alle lagen van de organisatie.

Wij zijn dit geworden omdat we ons als een echte partner van de school gedragen: samen onderwijs vormgeven en gelijktijdig de onderwijsdruk op de school verlagen.

Bij Het Talentenhuis werken dus echte vakprofessionals, mensen die uitblinken in talentvakken, en dat ziet u terug in alle lagen van de organisatie.

Onze werkwijze

  1. Onze programmamanager gaat in gesprek om te kijken waar de wensen, behoeften en doelen liggen die de school met het talentonderwijs wil behalen.
  2. In overleg tussen de programmamanager en de planner wordt een ideale match gezocht die aansluit bij de wensen en behoeften van de school.
  3. Als het wenselijk is worden meerdere docenten voorgesteld en kunnen we zelfs een proefles organiseren om de docent een keer in het echt voor de klas te zien.
  4. Bij een match maakt de docent een planning die aansluit op de wensen van de school en de SLO doelen. De docent zal regelmatig het programma evalueren met de school en de programmamanager.

Yoran Bos | Directeur

Yoran is als directeur verantwoordelijk voor de operationele zaken in het bedrijf. Met een combinatie van zijn managementachtergrond en zijn sport- en winnaarsmentaliteit weet hij het beste uit uw onderwijs te halen.

Vincent Krijgsman | Relatie en kwaliteitsmanager

Vincent is een echte sportman! Zo is hij eerder verkozen tot Sportcoach van het Jaar in Den Haag en is hij een bekend Judokampioen. Met zijn jarenlange ervaring in het talentonderwijs is hij als operationeel manager en ontwikkelcoach een echte partner van de school.

Radhika | Programmamanager cultuur en techniek

Met ruim 8 jaar ervaring bij Het Talentenhuis zowel voor de klas als in het schrijven van lessen op deze vakken is zij de inspirator voor het beste talentonderwijs. Radhika is uw vaste contactpersoon voor muziek, theater, dans, techniek, robotica en kunst.

Galdino | Programmamanager sport

Als kwaliteitsmanager van de sportieve pauze zet ik mij in om de pauze te optimaliseren en het verloop van de pauze efficiënter te maken. Daarnaast zet ik sportbegeleiders graag in hun kracht, door hun optimaal te laten ontwikkelen middels “coaching on the job” met de focus op kwaliteitsontwikkeling en -bewaking !

Roy | HR-manager

Ik ben de HR-manager van Het Talentenhuis. Met mijn sportieve en administratieve achtergrond zorg ik ervoor dat de backoffice van Het Talentenhuis altijd doordraait. Ik geef dagelijks de invallers door voor de sportieve pauze en zorg dat iedereen de juiste informatie ontvangt om een goede les te verzorgen. Ook voor vragen over facturatie sta ik voor u klaar.

Rody | Planner sportieve pauze

Ik ben Rody, planner van de sportieve pauze. In de ochtend deel ik de lege plekken in met sportmedewerkers zodat er iedere dag een compleet team op het plein staat. Tevens geef ik door aan de scholen en het vaste team wie er die dag komt werken. Naast Het Talentenhuis heb ik mijn eigen judoschool waar ik in de avonden vaak mee bezig ben.

 

Melissa | Planner kunst en cultuur

Ik ben een echt podium dier op het gebied van muziek en theater. Met mijn grote netwerk binnen de entertainmentindustrie zorg ik ervoor dat er iedere dag weer gepassioneerde mensen voor de klas staan.

0% uitval garantie is waar ik me iedere dag weer voor inzet.

Charl | Planner sportieve pauze

Naast zelf actief te zijn tijdens de pauze met mijn voetbalachtergrond als onder andere jeugdtrainer van Feyenoord, doe ik de planning voor de sportieve pauze.
De sportdocenten melden zich bij mij af en ik ga direct aan de slag om te zorgen voor onze 0% uitval garantie.

 

Lufy is de mascotte van Het Talentenhuis, met zijn opvallende manen in de kleuren van Het Talentenhuis maakt hij een onuitwisbare indruk op de leerlingen.

Deze leeuw bekend van social media komt graag langs om de kinderen een leuke inspirerende dag te bezorgen en is regelmatig te zien bij lesintroducties.

Ambassadeurs

Ambassadeurs binnen Het Talentenhuis denken mee om het talentonderwijs vorm te geven vanuit de praktijk.

Bekende ambassadeurs bij de organisatie zijn Jac Orie (NOS*NSF sportcoach van het jaar), Sharon Doorson (halve finalist The Voice) en Simeon Catharina (wereldkampioen judo).

Jac Orie

Simeon Catharina

Sharon Doorson

Partners

Het Talentenhuis draagt graag een extra steentje bij aan de maatschappij door samen te werken met War Child, Petje Af en Ronald McDonald Kinderfonds.

Enthousiast geworden? Bekijk onze contactpagina of bel of app direct met Yoran Bos op 0628567370.

Ronald McDonald Kinderfonds

Petje Af

War Child

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kom in contact

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.