“Omdat alleen het beste talentonderwijs goed genoeg is.”

“Wij spannen ons in voor 100% maatwerk.”

“Lufy is de WoW-factor van Het Talentenhuis.”

Het Talentenhuis als marktleider in de Randstad op het gebied van talentonderwijs.

Wij zijn dit geworden omdat we ons als een echte partner van de school gedragen: samen onderwijs vormgeven en gelijktijdig de onderwijsdruk op de school verlagen.


Bij Het Talentenhuis werken dus echte vakprofessionals, mensen die uitblinken in talentvakken, en dat ziet u terug in alle lagen van de organisatie.

Yoran Bos

Yoran is als directeur verantwoordelijk voor de operationele zaken in het bedrijf. Met een combinatie van zijn managementachtergrond en zijn sport- en winnaarsmentaliteit weet hij het beste uit uw onderwijs te halen.

Vincent Krijgsman

Vincent is een echte sportman! Zo is hij eerder verkozen tot Sportcoach van het Jaar in Den Haag en is hij een bekend Judokampioen. Met zijn jarenlange ervaring in het talentonderwijs is hij als operationeel manager en ontwikkelcoach een echte partner van de school. 

Radhika Bidjai

Met ruim 8 jaar ervaring bij Het Talentenhuis zowel voor de klas als in het schrijven van lessen op deze vakken is zij de inspirator voor het beste talentonderwijs. Radhika is uw vaste contactpersoon voor muziek, theater, dans, techniek, robotica en kunst.

Galdino Haimé

Als kwaliteitsmanager van de sportieve pauze zet ik mij in om de pauze te optimaliseren en het verloop van de pauze efficiënter te maken. Daarnaast zet ik sportbegeleiders graag in hun kracht, door hun optimaal te laten ontwikkelen middels “coaching on the job” met de focus op kwaliteitsontwikkeling en -bewaking !

Lufy is de mascotte van Het Talentenhuis, met zijn opvallende manen in de kleuren van Het Talentenhuis maakt hij een onuitwisbare indruk op de leerlingen.

Deze leeuw bekend van social media komt graag langs om de kinderen een leuke inspirerende dag te bezorgen en is regelmatig te zien bij lesintroducties.

Ambassadeurs

Ambassadeurs binnen Het Talentenhuis denken mee om het talentonderwijs vorm te geven vanuit de praktijk.

Bekende ambassadeurs bij de organisatie zijn Jac Orie (NOS*NSF sportcoach van het jaar), Sharon Doorson (halve finalist The Voice) en Simeon Catharina (wereldkampioen judo).

Jac Orie

Simeon Catharina

Sharon Doorson

Partners

Het Talentenhuis draagt graag een extra steentje bij aan de maatschappij door samen te werken met War Child, Petje Af en Ronald McDonald Kinderfonds.

Enthousiast geworden? Bekijk onze contactpagina of bel of app direct met Yoran Bos op 0628567370.

Ronald McDonald Kinderfonds

Petje Af

War Child

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kom in contact

Volg onze socials

Chat openen
Vragen? Wij beantwoorden ze graag.