“Ben jij de inspirator met echt talent?”

“Werken met je talent, werken aan je talent.”

Sport vacatures

Doorzoekt u vacatures in de sport op zoek naar een sportcoach vacature waarbij u uw vakkennis kunt overdragen op de jongste generatie? Bekijk dan de sport vacatures van Het Talentenhuis in de onderwijssector. Wij bieden verschillende vacatures waar sport centraal staat. In deze functie kunt u uw persoonlijke passie inzetten om kinderen te enthousiasmeren en te inspireren om meer te bewegen en/of hun talenten verder te ontwikkelen. Als expertisecentrum zijn wij een partner voor het onderwijs en geven wij samen vorm aan het onderwijs op het gebied van muziek, theater, dans, kunst, techniek, wetenschap, ict (robotica, programmeren etc.) of sport. Lesbevoegdheid is geen vereiste maar natuurlijk wel vakkennis en affiniteit met het werken met leerlingen. Wij bieden op maat gemaakte programma’s voor scholen en dat alles in lijn met SLO-kerndoelen. Bekijk onze vacatures in de sportbranche om te zien of er een vacature sportcoördinator open staat die u aanspreekt.

Werken in de sport

Werken in de sport via Het Talentenhuis betekent dat u uw passie kunt delen met kinderen. Dit geeft niet alleen veel voldoening voor u maar ook voor de kinderen en leerkrachten. Zo biedt sportief pauzeren de leerkrachten een pauze waarin ze zelf tot rust kunnen komen. Daarnaast kunnen kinderen hun energie kwijt zodat ze rustiger de les weer inkomen. Wilt u werken in de sport? Bekijk de vacatures die wij open hebben staan op dit moment. Door te werken in de sport maakt u van uw hobby uw beroep! Schrijf u in om via het Talentenhuis te kunnen werken in de sport en uw passie voor dit vakgebied te combineren met het onderwijs. Wordt u onze nieuwe vakprofessional? Wij bieden een goede werk-privé balans en helpen u uw talenten verder te ontwikkelen.

Banen in de sport

Bij banen in de sport is het overbrengen van uw kennis en ervaring natuurlijk altijd een kerndoel. Wanneer u kiest voor banen in de sport die wij aanbieden, dan is het enthousiasmeren van leerlingen voor sport minstens zo belangrijk. U biedt een leuke en leerzame manier van bewegen die kinderen niet alleen op dat moment inspireert maar wellicht het begin is van het ontwikkelen van zijn of haar talenten op het gebied van de betreffende sport. Zoekt u naar sport banen? Kom ook werken voor Het Talentenhuis en biedt kennis lessen aan op scholen door de hele randstad waarbij sporten centraal staat. Dat kan bijvoorbeeld via een sportieve pauze of door het organiseren van een sportdag. Samen met onze programmamanager en directie van de school wordt een plan uitgewerkt dat u vervolgens in de praktijk brengt. Een leuke uitdaging die voor veel voldoening zorgt wanneer u de leerlingen met plezier ziet sporten. Dat maakt onze banen in de sport zeer gewild.

Lees meer

Vacature sportleerkracht

Als sportleerkracht zal u vooral buitenschools sportlessen geven. Zoals tijdens de naschoolse opvang en tussenschoolse opvang. Het kan ook voorkomen dat u uw kennis overdraagt op de overblijfvrijwilligers voor het aanbieden van sportieve activiteiten. U geeft ze daarbij ook structuur mee om extra aandacht aan pedagogische en didactische competentie te bieden. Spreekt u dat aan, reageer dan op onze sportleerkracht vacature door u via onze website in te schrijven. 

Wie weet kunt u dan binnenkort uw vakkennis en enthousiasme overbrengen op leerlingen om ze zo op een positieve manier in aanraking te laten komen met sport. Na het inschrijven krijgt u een test waarna een online sollicitatie en fysieke kennismaking volgt, u geeft een proefles. Als dat allemaal naar tevredenheid is afgesloten, kunt u aan de slag om uw passie in de praktijk te brengen. Schrijf u nu direct in of neem contact op als u nog vragen hebt. Dat kan via e-mail, of bel met tel:0031628567370. U kunt ook een Whatsapp sturen. 

Ben jij onze nieuwe vakprofessional?
– Een echte professional op jouw vakgebied?
– Met een brede kennis over cultuur?
– En de wil om je passie door te geven?
– Ervaring met, of leergierig om, voor de klas te staan?
– Pedagogisch en didactisch sterk onderlegd?
– En wilt graag jouw kennis en ervaring delen met onze organisatie en het onderwijs?

Schrijf je dan nu gelijk in.

“Kinderen komen allemaal vrolijk terug van de pauze.”

Niels
Vakprofessional Sport

Wij bieden jou experience
– Werk waar je voldoening uit haalt én werken in het onderwijs .
– Een team van vakprofessionals als collega’s.
– Deskundigheidsbevordering en coaching waaronder op pedagogische en didactische competenties.
– Topfit worden op onze kantoorlocaties door gratis te sporten.
– Inspiratiemomenten gedurende het jaar, waaronder borrels, teamuitje etc.
– Doorgroeimogelijkheden.
– Een goede vergoeding voor je werk, incl. een goede reiskostenvergoeding.
– Flexibliteit, in combinatie met een goede werk-privé balans.

Schrijf je nu direct  in.

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.