“Sporten met een leuk en leerzaam programma.”

“Omdat ieder kind een talent voor sport heeft.”

Met Sporttalent zijn we dé sportieve partner voor het onderwijs.

Sportief pauzeren

Sporttalent is de grondlegger van een sportief en leerzaam pauzeprogramma in Nederland. Door te werken met inspirerende vak professionals uit de buurt weten wij de pauze om te toveren naar een schoolplein waar plezier, leeropbrengsten en sociaal-emotionele ontwikkeling centraal staat terwijl uw leerkrachten pauze houden.

Zelf de pauze een sportieve draai geven?

Dat kan op drie manieren!
1) Een sportcoördinator van Sporttalent zorgt ervoor dat uw team of overblijfvrijwilligers aangestuurd worden in het aanbieden van sportieve activiteiten, zodat alle kinderen een gezonde en actieve pauze hebben. Overblijfvrijwilligers geven we nog wat extra structuur mee door extra aandacht aan pedagogische en didactische competenties te bieden.

2)  De pauze volledig ingevuld met sportdocenten en een sportcoördinator.

3) We kunnen ook uw team en overblijfmedewerkers trainen zodat zij zonder Sporttalent een sportief programma kunnen uitvoeren.

Sportworkshops

Sporttalent biedt ook sportworkshops aan met leuke en leerzame opbrengsten voor tijdens of na schooltijd. Kijk direct in onze brochure!

Sportdag

Zorgeloos een sportdag organiseren? Wij kunnen uw volledige sportdag uit handen nemen. Wij maken voor u een draaiboek met uitdagende activiteiten, die naar de wens van uw school is aan te passen en regelen de echte inspirerende sportprofessionals voor de dag zelf.

Opening – Afsluiting

Opzoek naar een unieke opening of afsluiting van uw evenement?
Wij verzorgen een belevenis voor de leerlingen die ze niet meer zullen vergeten.
Onze mascotte Lufy Lion, een brazzband, een unieke basketbal show of een circus voor de deur? Wij regelen het!

Vervanging

In samenwerking met onze partner Level bieden wij ook dagelijks 24/7 gyminval aan. 100% vervanging en 100% continuïteit. Maak direct kennis met Level.

Onze garanties

24/7 Bereikbaarheid

0% uitval

Vaste gezichten

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kom in contact

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.