“Sporten met een leuk en leerzaam programma.”

“Omdat ieder kind een talent voor sport heeft.”

Met Sporttalent zijn we dé sportieve partner voor het onderwijs.

Sportief pauzeren

Sporttalent is de grondlegger van een sportief en leerzaam sportprogramma in Nederland. Door te werken met inspirerende vakprofessionals uit de buurt weten wij bijvoorbeeld de pauze om te toveren naar een schoolplein waar plezier, leeropbrengsten en sociaal-emotionele ontwikkeling centraal staat terwijl uw leerkrachten pauze houden. Dit alles in lijn met de SLO-kerndoelen waardoor wettelijk gereguleerd onderwijs geborgd wordt.

Ook de pauze op school een sportieve draai geven?

Dat kan op drie manieren waarbij Sporttalent de verantwoording voor het talentprogramma sport overneemt:
1) Een sportcoördinator van Sporttalent zorgt ervoor dat uw team of overblijfvrijwilligers aangestuurd worden in het aanbieden van sportieve activiteiten, zodat alle leerlingen een gezonde en actieve pauze hebben. Overblijfvrijwilligers geven we nog wat extra structuur mee door extra aandacht aan pedagogische en didactische competenties te bieden.

2)  De pauze volledig ingevuld met vakprofessionals uit de sportwereld en een sportcoördinator.

3) We kunnen ook uw team en overblijfmedewerkers trainen zodat zij geholpen worden een sportief programma uit te voeren.

In alle gevallen wordt aansluiting gezocht bij de SLO-kerndoelen op het gebied van sport.

Ook voor andere sportprogramma’s

Sporttalent biedt ook sportprogramma’s aan met leuke en leerzame opbrengsten voor tijdens of na schooltijd. Deze programma’s worden op maat gemaakt in lijn met de wensen van de school. Kijk direct in onze brochure!


Tip: onze inspirerende kaarten voor op het schoolplein met de SportTalent buitenspelkaarten.

De buitenspelkaart is de manier om het buitenspelen voor leerlingen aantrekkelijk, leuk en gestructureerd te maken.
Iedere spelkaart biedt een uitdagende beweegvorm, met een differentiatie om de moeilijkheid van het spel te verhogen. Hierdoor is de kaart uniek en kan iedereen hem op zijn eigen niveau gebruiken.

De buitenspelkaarten zijn voor groep 1 t/m 8 beschikbaar, op de kaart staat aangegeven welke groepen het beste met de kaart aan de slag kunnen.

Er zijn vier soorten categorieën te onderscheiden in de kaarten:
– Met gebruik van een bal
– Met gebruik van materiaal
– Zonder gebruik van materiaal
– Individuele opdrachten

De kracht van de buitenspelkaarten is dat het leerlingen aan het bewegen zet, zij zelfstandig leren spelen en het leerlingen leert om samen te spelen.


Andere activiteiten waar wij bij kunnen helpen:

Organiseren van een sportdag

Zorgeloos een sportdag organiseren? Wij kunnen uw volledige sportdag uit handen nemen. Wij maken voor u een draaiboek met uitdagende activiteiten, die naar de wens van uw school is aan te passen en regelen de echte inspirerende sportprofessionals voor de dag zelf. In lijn met de SLO-kerndoelen. 

Vervanging gymles of kleutergym

Wij bieden geen activiteiten aan op het gebied van vervanging. Daarvoor verwijzen wij graag door naar Level 24/7. Level 24/7 biedt dagelijks 24/7 gyminval aan. 100% vervanging en 100% continuïteit. Maak direct kennis met www.level247.nl

Onze garanties 

24/7 bereikbaarheid

0% uitval

Vaste gezichten

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.