Expertise Centrum
Het Talentenhuis

Alleen het beste talentonderwijs is goed genoeg!

10 jaar marktleider in talentonderwijs, 100 scholen in Den Haag en Rotterdam, 0% uitval, 24/7 bereikbaarheid

Het Talentenhuis verzorgt wettelijk geregeld onderwijs voor muziek, drama (theater), beeldende vorming, techniek en sport (tussenschoolse en naschoolse opvangactiviteiten) in het primair onderwijs. Met ons onderwijscentrum verzorgen we onderwijs dat voldoet aan de door het SLO gestelde kerndoelen en 21st Century Skills.

Samen met u zorgen we ervoor dat het schoolcurriculum op vakgebieden structureel verbeterd wordt. Onze activiteiten kunt u als school met uw openbare middelen bekostigen. Met onze jarenlange ervaring maken wij op meer dan 100 basisscholen in de Randstad, dagelijks het verschil voor ruim 10.000 leerlingen in het primair onderwijs.

SPORTTALENT

De sportieve tak van Het Talentenhuis, voor tussenschoolse opvang (onder andere sportieve pauze, begeleid buitenspel). Ook voor verlengde schooldagen of naschoolse workshops kunt u bij Het Talentenhuis terecht!

Gers Pardoel

Masterclass Beat & Rap

Gerard Joling

Opent Drum for dance

Blijven leren

Professionalisering

Robot NAO

Leert vaardigheden

Het Talentenweb

De digitale leeromgeving van het Talentenhuis. Zijn uw leerlingen toe aan nog meer verdieping, of heeft u een uniek talent binnen de school waarvoor u een extra stap wilt aanbieden? Dan is Het Talentenweb de uitkomst, met veel verdiepingsstof per leerjaar en op woensdag een live masterclass.

Onze garanties 

24/7 bereikbaarheid

0% uitval

Vaste gezichten

Waarom kiezen voor het Talentenhuis?

Vakdocenten

Bevlogen vakdocenten voor Muziek, Theater, Kunst, Techniek en Sport. Bekwaam én bevoegd, tussen- en naschools. Krijg les van een échte vakidioot!

Advies

Hoe kunnen we ons talentprogramma verbeteren? Wij zien het als onze uitdaging iedere dag het beste talentonderwijs aan te bieden.

Sport

Een tussenschools programma interessant maken. Een vast team en een leuk programma met een leerzame touch. Ook voor naschoolse activiteiten!

Events

Muziek, bewegen, dansen dat is Drum2Dance. Leuk voor een teamfeestje of schoolfeest. Iets anders (bijzonders) bijv. Goochelen of Muzikaal intermezzo?

Sprekers

Met deze brainwave maken we morgen het verschil. Iedereen heeft talent, maar hoe benut je het? Bevlogen en bekende sprekers maken uw (studie)dag onvergetelijk!

Shop

Zelf aan de slag met robotisering, zonne-energie of andere interessante thema’s? Dat was nog nooit zo makkelijk met onze leskisten.

Lufy is de mascotte van Het Talentenhuis, met zijn opvallende manen in de kleuren van Het Talentenhuis maakt hij een onuitwisbare indruk op de leerlingen.

Deze leeuw bekend van social media komt graag langs om de kinderen een leuke inspirerende dag te bezorgen en is regelmatig te zien bij lesintroducties.

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.