Vacature

Vakdocent muziek

Klik hier voor meer informatie over de vacature:
Vacature muziek

We zoeken een vakleerkracht muziek

Ben jij een vakleerkracht met muziek als specialisme en ben jij op zoek naar een uitdagende, inspirerende baan? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we je bij Het Talentenhuis te bieden hebben. We zijn altijd op zoek naar vakdocenten die ons willen helpen bij de verbreding van het curriculum op scholen. We vinden het belangrijk dat scholen een zo breed mogelijk pakket aan vakken aan kunnen bieden. Vandaar ook dat wij ons bezig houden met talentontwikkeling, waarbij we altijd ruimte hebben voor vakleerkrachten die ons hierbij willen ondersteunen.

Een vacature voor een vakleerkracht met muziek als specialisatie

Als jij als vakleerkracht muziek een vacature zoekt, dan raden wij je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij je bij Het Talentenhuis te bieden hebben. We hebben altijd ruimte voor mensen die hun kennis en enthousiasme in willen zetten. We bieden als organisatie lessen aan op scholen in het primair onderwijs. Je kunt hierbij denken aan sport, muziek, drama, beeldende vorming en techniek. Vakken waar normaal op scholen geen ruimte voor is, maar die dankzij onze betrokkenheid dan toch gegeven kunnen worden.

Als vakleerkracht muziek een vacature invullen

We gaan graag eens met je om tafel zitten om met jou te bekijken hoe jij ons kunt ondersteunen bij onze werkzaamheden. We vinden het belangrijk om jou goed te leren kennen, zodat we weten waar jij het beste ingezet kunt worden. Je zult hier zelf waarschijnlijk ook wel je wensen voor hebben, die we dan graag eens met je doornemen. Meer weten over Het Talentenhuis en wat jij voor ons kunt betekenen? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website, of neem contact met ons op om je vragen aan ons te stellen.

Klik hier voor meer informatie over de vacature:
Vacature muziek docent

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.