Vacature

Vakleerkracht gymnastiek

Ben jij onze nieuwe vakleerkracht gymnastiek?

We vinden het bij Het Talentenhuis heel belangrijk om het kinderen mogelijk te maken goed en veel te bewegen. Vandaar ook dat wij gymlessen en sportlessen aanbieden op scholen door de hele Randstad. Als een school een gymdocent zoekt, dan kunnen zij hier contact over opnemen met ons. Wij zorgen dan dat er een vakleerkracht gymnastiek in actie komt die op deze school gaat werken. Dit kan voor een korte periode als invaller zijn, maar ook voor een langere periode. Wil jij een vacature voor vakleerkracht gymnastiek bij ons komen invullen? Dan horen we graag van je.

Als vakleerkracht gymnastiek een vacature invullen

Bij Het Talentenhuis hebben we een duidelijke missie. We willen er namelijk voor zorgen dat het basisscholen mogelijk wordt gemaakt om hun curriculum te verbreden. Vaak hebben scholen niet de middelen om bijvoorbeeld kunst, drama of techniek aan te bieden als vakken. Maar ook op het gebied van sport kunnen scholen vaak niet bieden wat ze wel zouden willen. Wij zorgen ervoor dat dit voor scholen toch mogelijk wordt. Zo geven wij bijvoorbeeld ook sportlessen bij de naschoolse of tussenschoolse opvang. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste krachten die hun kennis en ervaring in willen zetten voor de kinderen op de scholen waar wij lessen geven.

Zoek jij als vakleerkracht gymnastiek een vacature?

Neem vandaag nog contact met ons op als jij als vakleerkracht gymnastiek aan de slag wil gaan voor Het Talentenhuis. We hebben door de jaren heen al voor meer dan 50 scholen in de regio Randstad gewerkt en zo meer dan 10.000 kinderen bereikt. Je hebt bij ons dan ook de mogelijkheid om een grote groep kinderen gymles te geven. Dat lijkt ons een mooie missie, we hopen dan ook dat jij samen met ons deze lessen aan wil gaan bieden.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kom in contact

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.