Vacature

Vakdocent

Zoek jij werk als vakdocent?

Ben jij een vakdocent die werk zoekt in het primair onderwijs? Je zult dan waarschijnlijk wel gemerkt hebben dat het voor scholen steeds lastiger is om dit onderwijs aan te bieden. Vaak ontbreken de middelen of is er bij een school niet de mogelijkheid om het curriculum te verbreden. Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij wat Het Talentenhuis je te bieden heeft. Wij bieden namelijk vaklessen aan op basisscholen en hebben regelmatig een vacature voor vakdocent open staan. Als jij ons wil helpen bij het aanbieden van mooie, bijzondere lessen waar kinderen door geinspireerd worden, dan horen we graag van jou.

Een vakdocent vacature vinden

Als een school graag speciale lessen aan wil bieden, maar niet over de middelen beschikt, dan nemen ze contact op met Het Talentenhuis. Wij maken het namelijk mogelijk voor scholen om hun kinderen toch kennis te laten maken met muziek, drama, sport, beeldende vorming en techniek. We hebben dit inmiddels al gedaan op ruim 50 scholen in de Randstad, waarmee we meer dan 10.000 leerlingen bereikt hebben. Als dit jou aanspreekt, neem dan contact met ons op om te bekijken of we een vacature voor vakdocent voor je open hebben staan.

Ben jij de vakdocent die wij zoeken?

Bij Het Talentenhuis werken mensen die hun passie en enthousiasme in willen zetten voor kinderen die hier open voor staan. We helpen kinderen op deze manier om misschien wel een kant van zichzelf te ontdekken die ze nog niet kenden. We helpen dan verder om dit talent te ontwikkelen tot iets moois. Wil jij ons hier bij helpen, dan staan we altijd open voor een persoonlijk gesprek. Je wordt dan door ons ingezet op een van de scholen waar we mee samenwerken. Zo kom je op meerdere verschillende scholen te werken en heb je zodoende een mooie baan met veel variatie.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.