Pagina wordt geladen ...

Expertise Centrum Het Talentenhuis:
Alleen het beste talentonderwijs is goed genoeg!

24/7 bereikbaar

logo

Vakdocent


Zoek jij werk als vakdocent?

Ben jij een vakdocent die werk zoekt in het primair onderwijs? Je zult dan waarschijnlijk wel gemerkt hebben dat het voor scholen steeds lastiger is om dit onderwijs aan te bieden. Vaak ontbreken de middelen of is er bij een school niet de mogelijkheid om het curriculum te verbreden. Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij wat Het Talentenhuis je te bieden heeft. Wij bieden namelijk vaklessen aan op basisscholen en hebben regelmatig een vacature voor vakdocent open staan. Als jij ons wil helpen bij het aanbieden van mooie, bijzondere lessen waar kinderen door geinspireerd worden, dan horen we graag van jou.


Een vakdocent vacature vinden

Als een school graag speciale lessen aan wil bieden, maar niet over de middelen beschikt, dan nemen ze contact op met Het Talentenhuis. Wij maken het namelijk mogelijk voor scholen om hun kinderen toch kennis te laten maken met muziek, drama, sport, beeldende vorming en techniek. We hebben dit inmiddels al gedaan op ruim 50 scholen in de Randstad, waarmee we meer dan 10.000 leerlingen bereikt hebben. Als dit jou aanspreekt, neem dan contact met ons op om te bekijken of we een vacature voor vakdocent voor je open hebben staan.


Ben jij de vakdocent die wij zoeken?

Bij Het Talentenhuis werken mensen die hun passie en enthousiasme in willen zetten voor kinderen die hier open voor staan. We helpen kinderen op deze manier om misschien wel een kant van zichzelf te ontdekken die ze nog niet kenden. We helpen dan verder om dit talent te ontwikkelen tot iets moois. Wil jij ons hier bij helpen, dan staan we altijd open voor een persoonlijk gesprek. Je wordt dan door ons ingezet op een van de scholen waar we mee samenwerken. Zo kom je op meerdere verschillende scholen te werken en heb je zodoende een mooie baan met veel variatie.

SNEAK PREVIEW: ONDERWIJS IN THE PICTURE

Gerard Joling

Gerard Joling opent Drum2Dance

Kids Top 20

Het Talentenhuis in de Kids Top 20!

Masterclass

Masterclass Popband in HPC

Blijven leren

Professionalisering 

Gers Pardoel op bezoek

Masterclass Beat & Rap #inspiratie

Onze robot

NAO Robot traint leerkrachten en leerlingen

Sportief Talent voor minister

Minister op bezoek

Ralf Mackenbach op bezoek

Opent eerste verdiepend programma

Onze samenwerkingspartners

onze partners

Eén gezamenlijke missie: "Ieder kind verdient het beste talentonderwijs!"

Volg ons op instagram instagram