Vacature

Vakleerkracht

Zoek jij een vacature voor vakleerkracht?

Ben jij een leerkracht die gespecialiseerd is op het gebied van muziek, drama, beeldende vorming, techniek of sport? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij je bij Het Talentenhuis te bieden hebben. Onze organisatie biedt dit soort lessen namelijk aan op scholen in het primair onderwijs, door de gehele Randstad. We helpen op deze manier scholen hun curriculum te verbreden en kinderen kennis te maken met vakken waar ze misschien nog niet eerder iets mee van doen hebben gehad. Als jij ons wil helpen om onze doelen te verwezenlijken, dan horen we graag van je!

De vakleerkracht vacature voor jou

Als jij een vacature voor vakleerkracht zoekt, dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk altijd ruimte voor een vakleerkracht die zich in wil zetten voor de scholen waar we mee samenwerken. We bieden wettelijk geregelde lessen in het primair onderwijs, maar ook voor naschoolse of tussenschoolse opvang. Wil jij ons helpen om het schoolcurriculum op vakgebieden structureel te verbeteren? Neem dan contact met ons op, zodat we kennis kunnen maken. We bekijken dan samen wat we voor elkaar kunnen betekenen en of wij een vacature voor vakleerkracht klaar hebben staan die jij voor ons in kunt vullen.

Meer weten over een bepaalde vakleerkracht vacature?

We horen graag van je als jij een bepaalde vacature voor vakleerkracht voor ons in wil vullen. We hebben contact met meerdere scholen in de Randstad. We hebben door de jaren heen les gegeven op meer dan 50 scholen in deze regio en hebben zo al meer dan 10.000 kinderen weten te bereiken. Ben jij dan ook een vakleerkracht op het gebied van drama, sport, muziek, beeldende vorming of techniek, dan ben jij misschien wel de ideale persoon om ons team te versterken.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.