Vacature

Vacature vakleerkracht basisonderwijs

Wil jij een vacature voor vakleerkracht in het basisonderwijs invullen?

Zoek jij een vacature voor vakleerkracht in het basisonderwijs? Kom dan een kijkje nemen bij de vacatures die we voor je klaar hebben staan bij Het Talentenhuis. Wij bieden basisonderwijs aan op een meerdere scholen in Den Haag en omgeving. We willen dat de leerlingen die wij onder onze hoede krijgen lessen kunnen volgen waar ze door geinspireerd raken en waar ze met plezier naartoe gaan. Neem dan ook een kijkje bij de vacaturebank voor vakleerkracht basisonderwijs, elders op deze website, om te zien wat voor vacatures we voor je bij elkaar hebben staan. We zijn altijd op zoek naar bevlogen mensen die er helemaal voor willen gaan om een verschil te maken in het leven van hun leerlingen.

Wil jij als vakleerkracht in het basisonderwijs een vacature invullen?

We hebben een uitgebreide vacaturebank voor de vakleerkracht in het basisonderwijs voor je aangemaakt. Je vindt hier vacatures die we willen laten invullen door mensen zoals jij, die echt het verschil willen maken voor de leerlingen waar ze les aan geven. Het Talentenhuis biedt wettelijk geregeld onderwijs aan op het gebied van drama, muziek, beeldende vorming, techniek en sport. Wij verzorgen onderwijs dat altijd voldoet aan aan alle eisen en kerndoelen die hieraan gesteld kunnen worden. Ben jij een specialist op een van deze gebieden? Dan gaan we graag met jou aan de slag! 

Wil je meer weten over onze vacaturebank voor vakleerkracht basisonderwijs?

Wil jij als vakleerkracht in het basisonderwijs een vacature invullen? Kom dan gewoon eens bij ons kijken. We hebben een team klaarstaan dat bestaat uit docenten die het verschil willen maken, maar ook uit adviseurs, coordinatoren en specialisten. We bekijken graag samen met jou hoe we je het beste in kunnen zetten. Neem hiervoor een kijkje op onze website, of neem gewoon even contact met ons voor een kennismakingsgesprek. We horen graag van je als jij je talenten en kennis in wil zetten voor onze organisatie en onze leerlingen.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.