Vacature

Vacature vakdocent muziek

Een vacature voor vakdocent muziek

Ben jij die vakdocent muziek die wij zoeken om kinderen in de regio Den Haag te inspireren? Dan hopen we dat jij een kijkje wil nemen in onze vacaturebank voor vakdocent techniek die wij elders op deze website voor je klaar hebben staan. Hier vind je een vacature voor vakdocent muziek. Beschouw dit niet als een baan waarbij je even muziekles geeft. Wij willen echt dat jij je leerlingen gaat inspireren om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Dit doe je dan via Het Talentenhuis bij basisscholen in de regio Den Haag. We horen graag van je als jij voor ons invulling wil geven als vakdocent aan een muziek vacature.

Een vacaturebank voor vakdocent muziek 

Met het geven van muziek kun je kinderen echt inspireren. Ze zitten de hele dag op school om kennis op te doen, maar we denken bij Het Talentenhuis dat dit niet de enige reden is waarom kinderen op school zitten. Ze volgen ook lessen om persoonlijk te groeien en kanten van zichzelf te ontdekken die ze wellicht helemaal niet hadden vermoed. Het is aan jou om, als je via Het Talentenhuis bij een school aan de slag gaat, deze kinderen te helpen meer van zichzelf te leren kennen. Vind jij dan ook een vacature voor vakdocent muziek in onze vacaturebank, dan horen we graag van je. 

Zoek jouw droombaan in onze vacaturebank voor vakdocent muziek 

We horen graag van je als je als vakdocent muziek een vacature bij ons wil invullen. Samen gaan we dan bekijken wat jij ons en de kinderen te bieden hebt, maar ook wat wij jou te bieden hebben. Je komt bij ons te werken in een enthousiast team met mensen die jou op alle mogelijke vlakken zullen ondersteunen. We kunnen je helpen aan een fulltime baan, maar het is ook mogelijk dat jij voor een kortere periode bijvoorbeeld een keer meewerkt aan een project. Het kan ook dat je ‘s ochtends te horen krijgt dat er die dag een docent nodig is. Meer weten over een vacature voor vakdocent muziek? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie over de vacature:
Vacature muziek docent

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.