Vacature

Vacature vakdocent basisonderwijs

Zoek jij een vacature voor vakdocent in het basisonderwijs?

Ben je op zoek naar een baan als onderwijzeres in het basisonderwijs? Kijk dan of je een vacature voor vakdocent in het basisonderwijs bij Het Talentenhuis ziet staan. Wij bieden basisonderwijs aan op een aantal basisscholen in Den Haag. We geven les op het gebied van muziek, theater, beeldende kunst, techniek en sporteducatie. Dit zijn specialiteiten waarvan wij denken dat ze kinderen enorm kunnen helpen in hun ontwikkeling. Daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste docenten om ons team te versterken. Je gaat dan werken op een van de scholen waarmee wij een samenwerking hebben. 

Zoek jij als vakdocent in het basisonderwijs een vacature? 

Er zijn altijd basisscholen die op zoek naar goede leraren, die echt een verschil kunnen maken. Mensen die talent willen helpen ontwikkelen. Als jij zo iemand bent gaan we graag met je aan de slag. We gaan graag een keer met je om tafel om te bekijken hoe jij ons verder kunt helpen, maar ook hoe jij iets kunt betekenen voor de kinderen die wij onder onze hoede hebben. Onze vacaturebank voor vakdocent in het basisonderwijs heeft altijd wel een functie klaarstaan voor een leerkracht die het beste in kinderen naar boven wil halen. We plaatsen je dan op een school bij jou in de buurt, waar kinderen zitten te wachten om geïnspireerd te worden.

Een vacature vinden in onze vacaturebank voor vakdocent in het basisonderwijs

Neem vandaag nog een kijkje in onze vacaturebank om te zien welke vacatures we voor jou klaar hebben staan. Heb jij vragen over een samenwerking met Het Talentenhuis? Dan horen we ook graag van je. We willen onderwijs aanbieden waar kinderen niet alleen iets van opsteken, maar ook door geraakt worden. Onderwijs dat ze bijblijft en waar ze met plezier aan deelnemen. Samen met jou willen we talent zo goed mogelijk opleiden.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.