Pagina wordt geladen ...

Expertise Centrum Het Talentenhuis:
Alleen het beste talentonderwijs is goed genoeg!

24/7 bereikbaar

logo

Vacature theaterdocent


Een vacature voor theaterdocent

Het Talentenhuis wil scholen helpen om lessen aan te bieden op meerdere kennisgebieden. Talentenlessen voor kinderen die het leuk vinden om ook eens een bijzondere les te kunnen volgen op school. De docenten die bij ons zijn aangesloten geven zodoende onder andere les op het gebied van sport, techniek, beeldende kunst en muziek. Maar, een van de kennisgebieden is ook drama. We zijn dan ook altijd wel op zoek naar een gepassioneerde theaterdocent die ons wil komen ondersteunen. Ben jij deze docent en ben je op zoek naar een vacature voor theaterdocent? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of eens een kijkje te nemen bij de informatie over ons bedrijf.


Een theaterdocent vacature zoeken

Als wij in onze vacaturebank een theaterdocent zoeken, dan willen wij graag in contact komen met iemand die meer wil dan alleen maar les geven. We zoeken docenten die hun leerlingen willen inspireren, willen uitdagen om iets unieks mee te maken bij de lessen. Drama is bij uitstek een vak waarbij kinderen de muur om zich heen een beetje kunnen laten zakken en meer van zichzelf laten zien. Aan jou de taak om dit binnen een veilige omgeving mogelijk te maken. Dit doe je op scholen in de Randstad. We hebben door de jaren heen al op meer dan 50 scholen onze lessen aangeboden, waarbij we meer dan 10.000 kinderen hebben bereikt.


Meer weten over onze vacaturebank voor theaterdocent?

Een theaterdocent vacature van Het Talentenhuis is een unieke mogelijkheid om op een bijzondere manier les te geven aan kinderen die open staan voor wat jij ze te bieden hebt. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat scholen hun curriculum kunnen uitbreiden met lessen waar kinderen echt iets aan hebben. Als jij ons daarbij wil ondersteunen en grote groepen kinderen onvergetelijke lessen wil laten meemaken, dan nodigen wij je van harte uit om hier eens contact over op te nemen met ons. We kijken dat samen met jou of we een vacature voor theaterdocent open hebben staan die op jou aansluit.

SNEAK PREVIEW: ONDERWIJS IN THE PICTURE

Gerard Joling

Gerard Joling opent Drum2Dance

Kids Top 20

Het Talentenhuis in de Kids Top 20!

Masterclass

Masterclass Popband in HPC

Blijven leren

Professionalisering 

Gers Pardoel op bezoek

Masterclass Beat & Rap #inspiratie

Onze robot

NAO Robot traint leerkrachten en leerlingen

Sportief Talent voor minister

Minister op bezoek

Ralf Mackenbach op bezoek

Opent eerste verdiepend programma

Onze samenwerkingspartners

onze partners

Eén gezamenlijke missie: "Ieder kind verdient het beste talentonderwijs!"

Volg ons op instagram instagram