Vacature

Vacature sportleraar

Zoek jij een vacature voor sportleraar?

Ben jij op zoek naar een vacature voor sportleraar? Wil je graag jouw talenten inzetten om kinderen met verschillende sporten kennis te laten maken? Dan ben je bij Het Talentenhuis aan het juiste adres. We hebben namelijk altijd plek voor getalenteerde, enthousiaste mensen die ons willen helpen ons doel te bereiken. Je gaat dan aan de slag als sportleraar op een van de scholen waar wij mee samenwerken. Het kan daarbij ook zo zijn dat je op een bepaalde dag een docent vervangt die uitgevallen is en die zodoende niet in staat is les te geven. Werken voor Het Talentenhuis is een gevarieerde baan waar jij zeker je energie en talent in kwijt kunt!

Een vacaturebank voor sportleraar vacatures

Wil jij aan de slag als sportleraar, op een school waar jij mooie dingen kunt doen en kinderen talentonderwijs kunt aanbieden? In onze ogen verdient elk kind het beste talentenonderwijs dat er te vinden is. Neem dan ook eens een kijkje bij onze visie en onze missie als jij overweegt je bij ons aan te sluiten. We bieden talentenonderwijs aan door de hele Randstad en hebben dit inmiddels al gedaan op meer dan 50 verschillende scholen. Zodoende is werken voor Het Talentenhuis een zeer gevarieerde baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat!

Meer weten over onze vacaturebank voor sportleraar vacatures?

Als jij meer wil weten over wat werken voor ons precies inhoudt, dan mag je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Dit kan via onze website, maar je mag ook altijd even met ons bellen of mailen. We gaan dan samen bekijken of er een vacature voor sportleraar is waar jij blij van wordt. Een sportleraar vacature die jou op het lijf is geschreven en die jou de mogelijkheid biedt om scholen te helpen hun curriculum uit te breiden met vaklessen die het verschil kunnen maken.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.