Pagina wordt geladen ...

#SPORTTALENT

Leuke sportprogramma's met een leerzame touch!

24/7 bereikbaar

logo

Vacature sportleraar

 

Zoek jij een vacature voor sportleraar?

Ben jij op zoek naar een vacature voor sportleraar? Wil je graag jouw talenten inzetten om kinderen met verschillende sporten kennis te laten maken? Dan ben je bij Het Talentenhuis aan het juiste adres. We hebben namelijk altijd plek voor getalenteerde, enthousiaste mensen die ons willen helpen ons doel te bereiken. Je gaat dan aan de slag als sportleraar op een van de scholen waar wij mee samenwerken. Het kan daarbij ook zo zijn dat je op een bepaalde dag een docent vervangt die uitgevallen is en die zodoende niet in staat is les te geven. Werken voor Het Talentenhuis is een gevarieerde baan waar jij zeker je energie en talent in kwijt kunt!

 

Een vacaturebank voor sportleraar vacatures

Wil jij aan de slag als sportleraar, op een school waar jij mooie dingen kunt doen en kinderen talentonderwijs kunt aanbieden? In onze ogen verdient elk kind het beste talentenonderwijs dat er te vinden is. Neem dan ook eens een kijkje bij onze visie en onze missie als jij overweegt je bij ons aan te sluiten. We bieden talentenonderwijs aan door de hele Randstad en hebben dit inmiddels al gedaan op meer dan 50 verschillende scholen. Zodoende is werken voor Het Talentenhuis een zeer gevarieerde baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat!

 

Meer weten over onze vacaturebank voor sportleraar vacatures?

Als jij meer wil weten over wat werken voor ons precies inhoudt, dan mag je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Dit kan via onze website, maar je mag ook altijd even met ons bellen of mailen. We gaan dan samen bekijken of er een vacature voor sportleraar is waar jij blij van wordt. Een sportleraar vacature die jou op het lijf is geschreven en die jou de mogelijkheid biedt om scholen te helpen hun curriculum uit te breiden met vaklessen die het verschil kunnen maken.

SNEAK PREVIEW: ONDERWIJS IN THE PICTURE

Gerard Joling

Gerard Joling opent Drum2Dance

Kids Top 20

Het Talentenhuis in de Kids Top 20!

Masterclass

Masterclass Popband in HPC

Blijven leren

Professionalisering 

Gers Pardoel op bezoek

Masterclass Beat & Rap #inspiratie

Onze robot

NAO Robot traint leerkrachten en leerlingen

Sportief Talent voor minister

Minister op bezoek

Ralf Mackenbach op bezoek

Opent eerste verdiepend programma

Onze samenwerkingspartners

onze partners

Eén gezamenlijke missie: "Ieder kind verdient het beste talentonderwijs!"

Volg ons op instagram instagram