Vacature

Vacature sportleerkracht

Een vacature voor sportleerkracht invullen

Ben jij op zoek naar een vacature voor sportleerkracht? Dan is het een goed idee om eens te komen kijken bij de vacatures die we bij Het Talentenhuis allemaal te bieden hebben. We zijn altijd op zoek naar mensen die met ons willen werken om kinderen goed onderwijs aan te bieden. We hebben het dan niet over de gewone vakken die de kinderen al elke dag op school krijgen, maar juist over speciale vakken waar scholen hun curriculum mee uit kunnen breiden. Sport is daar een belangrijk onderdeel van. We zijn dan ook altijd op zoek naar goede sportleerkrachten die ons willen helpen onze doelen te bereiken.

Een sportleerkracht vacature vinden

Als jij in onze vacaturebank een sportleerkracht baan zoekt, dan willen we je van tevoren een paar dingen uitleggen. Onze organisatie biedt kennislessen aan op scholen door de hele Randstad. We hebben dit al op meer dan 50 scholen gedaan en zo meer dan 10.000 leerlingen bereikt. We vinden het belangrijk om dit soort onderwijs aan te bieden, om kinderen kennis te laten maken met vakken die hun blik op de wereld kunnen verruimen. Vakken waar ze anders nooit mee in aanraking zouden zijn gekomen, maar die wij voor ze aanbieden. Zo vind je in onze vacaturebank ook sportleerkracht vacatures.

Meer weten over onze vacaturebank voor sportleerkracht banen?

Als je meer wil weten over Het Talentenhuis, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We horen ook graag meer over jou en hoe jij ons van dienst kan zijn. We zoeken vooral sportleerkrachten die buitenschools lessen sport willen geven. We hebben het dan niet alleen over naschoolse opvang, maar ook over tussenschoolse opvang. Met onze sportlessen geven we de kinderen zo een verrijking van hun dag. Als jij ons daar bij wil helpen, dan hopen we dat je hier contact over op gaat nemen met ons.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kom in contact

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.