Vacature

Vacature sportdocent

Een vacature voor sportdocent vinden

Ben jij een sportdocent die op zoek is naar een inspirerende baan? Wil je werken voor een bedrijf dat talenten op scholen waardeert en hen gericht onderwijs wil geven? Dan zit je goed bij Het Talentenhuis. Bij ons vind je namelijk specialisten op het gebied van alles wat met talentenonderwijs te maken heeft. We bieden dit aan op scholen in de Randstad, inmiddels al op meer dan 50 scholen in deze regio! Je vindt bij ons een vacature voor sportdocent waar we het graag eens met je over hebben. Kan jij je vinden in onze filosofie en wil je graag samen met ons kinderen het beste onderwijs bieden? Dan horen we graag van je.

Een sportdocent vacature invullen

We vinden het belangrijk dat kinderen hun eigen talenten kunnen ontdekken. Vandaar dat wij wettelijk geregeld onderwijs bieden op een aantal verschillende vlakken. We hebben het dan over muziek, drama, theater, beeldende vorming en techniek. Sport bieden wij dan aan in de vorm van naschoolse en tussenschoolse activiteiten. Denk jij dat jij hier op een goede, creatieve en vooral ook leuke manier invulling aan kunt geven? Samen met ons zorg jij er dan voor dat het schoolcurriculum op het gebied van vakgebieden sterk verbetert. Neem gewoon eens een kijkje in onze vacaturebank voor sportdocent banen die wij hebben samengesteld.

Meer weten over onze vacaturebank voor sportdocent?

Als jij meer wil weten over wat er allemaal mogelijk is bij ons, dan raden wij je aan om gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen. We hebben altijd interesse om met je te praten en de mogelijkheden die we jou te bieden hebben met je door te nemen. Een vacature voor sportdocent is bij ons nooit zomaar een vacature. We willen kinderen echt iets bijzonders bieden en kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken. Als jij specifieke vragen hebt over een bepaalde sportdocent vacature, dan kun je deze altijd op ons afvuren.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kom in contact

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.