Pagina wordt geladen ...

Expertise Centrum Het Talentenhuis:
Alleen het beste talentonderwijs is goed genoeg!

24/7 bereikbaar

logo

Vacature muziekleraar


Zoek jij een vacature voor muziekleraar?

Ben jij op zoek naar werk als muziekleraar? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Het Talentenhuis. We gaan graag eens met je om tafel zitten om te bekijken hoe jij je bijdrage kunt leveren aan onze organisatie. Wij bieden kennisonderwijs aan in het primair onderwijs, aan kinderen door de hele Randstad. Als jij ons hier bij wil helpen, neem dan contact met ons op. We bekijken dan samen met jou of we een vacature als muziekleraar voor je klaar hebben staan waar jij je tanden in kunt zetten. 


De perfecte muziekleraar vacature

Als wij voor onze vacaturebank een muziekleraar zoeken, dan willen we wel iemand in dienst nemen die net als ons het mogelijk wil maken dat kinderen bijzondere lessen kunnen volgen. Wij bieden als organisatie namelijk speciale kennislessen aan naast het reguliere onderwijs. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan muziekles, maar ook aan sport, drama, beeldende vorming en techniek. Lessen waar in het standaard curriculum van een school in de regel geen ruimte voor is, maar die een kind enorm veel te bieden hebben. Vandaar ook dat wij hier mee aan de slag gaan. Inmiddels hebben wij onze lessen al op meer dan 50 scholen in de Randstad aangeboden.


Meer weten over onze vacaturebank voor muziekleraar banen?

Neem eens een kijkje op onze website als je meer wil weten over wat wij allemaal doen, maar ook om een idee te krijgen wat jij voor ons kunt betekenen. We hebben mensen in dienst die een passie hebben voor onderwijs en die het scholen mogelijk willen maken om hun lessenaanbod zoveel mogelijk te verdiepen. Wil jij een vacature voor muziekleraar bij ons komen opvullen? Dan horen we graag van je. We bekijken dan samen wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar vooral ook wat jij voor de kinderen op scholen door de hele Randstad kunt betekenen.

SNEAK PREVIEW: ONDERWIJS IN THE PICTURE

Gerard Joling

Gerard Joling opent Drum2Dance

Kids Top 20

Het Talentenhuis in de Kids Top 20!

Masterclass

Masterclass Popband in HPC

Blijven leren

Professionalisering 

Gers Pardoel op bezoek

Masterclass Beat & Rap #inspiratie

Onze robot

NAO Robot traint leerkrachten en leerlingen

Sportief Talent voor minister

Minister op bezoek

Ralf Mackenbach op bezoek

Opent eerste verdiepend programma

Onze samenwerkingspartners

onze partners

Eén gezamenlijke missie: "Ieder kind verdient het beste talentonderwijs!"

Volg ons op instagram instagram