Pagina wordt geladen ...

Expertise Centrum Het Talentenhuis:
Alleen het beste talentonderwijs is goed genoeg!

24/7 bereikbaar

logo

Vacature muziekleerkracht


Zoek jij een vacature voor muziekleerkracht

Eigenlijk zou elke school muziekles moeten aanbieden aan haar leerlingen. Dit is echter niet voor elke school mogelijk. Veel scholen hebben hier de middelen niet voor, of leerkrachten hebben niet de tijd en inspiratie om een leuke muziekles voor te bereiden. Hier wil Het Talentenhuis graag bij helpen. Wij gaan langs bij scholen om hier onze kennislessen aan te bieden. Lessen op het gebied van muziek, maar ook voor kunst, sport, techniek en drama. Dit zijn lessen waarmee het curriculum op een school enorm verrijkt wordt. Als jij ons wil helpen met deze verrijking, kijk dan op we een vacature voor muziekleerkracht klaar hebben staan waar jij je door aangesproken voelt.


Op zoek naar een muziekleerkracht vacature?

Als wij in onze vacaturebank een muziekleerkracht zoeken, dan willen we graag samenwerken met mensen die enthousiast zijn, die alles van muziek weten, maar die ook weten hoe ze kinderen moeten inspireren om met muziek aan de slag te gaan. Ben jij zo iemand? Dan raden wij je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website om hier te zien wat we allemaal voor mensen zoeken. We hebben regelmatig een vacature voor muziekleerkracht klaarstaan en horen dan ook graag van jou als je iemand bent die staat te popelen om jouw enthousiasme en kennis over te brengen.


Meer weten over onze vacaturebank voor muziekleerkracht?

Wil jij meer weten over Het Talentenhuis, of over de banen die wij jou aan kunnen bieden? Neem dan eens een kijkje op onze website om meer informatie over onze organisatie te lezen. We hebben door de jaren heen al op ruim 50 scholen in de Randstad onze lessen aangeboden, aan in totaal meer dan 10.000 kinderen. Als jij je hierbij aan wil sluiten, dan staan we altijd open voor een gesprek. Hierin nemen we dan samen met jou de mogelijkheden door en bekijken we of er een muziekleerkracht vacature openstaat die op jouw kennis en ervaring aansluit.

SNEAK PREVIEW: ONDERWIJS IN THE PICTURE

Gerard Joling

Gerard Joling opent Drum2Dance

Kids Top 20

Het Talentenhuis in de Kids Top 20!

Masterclass

Masterclass Popband in HPC

Blijven leren

Professionalisering 

Gers Pardoel op bezoek

Masterclass Beat & Rap #inspiratie

Onze robot

NAO Robot traint leerkrachten en leerlingen

Sportief Talent voor minister

Minister op bezoek

Ralf Mackenbach op bezoek

Opent eerste verdiepend programma

Onze samenwerkingspartners

onze partners

Eén gezamenlijke missie: "Ieder kind verdient het beste talentonderwijs!"

Volg ons op instagram instagram