Vacature

Vacature muziekdocent

Zoek jij een vacature voor muziekdocent?

Wil jij graag in de Randstad als muziekdocent aan de slag? Neem dan vandaag nog een kijkje bij wat Het Talentenhuis je allemaal te bieden heeft. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, getalenteerde en gedreven muziekdocenten die voor ons willen werken. Het Talentenhuis is een organisatie die onderwijs aanbiedt op scholen in de Randstad. Met onze muzieklessen, maar ook met gymlessen, dramalessen, beeldende vorming en techniek, helpen wij scholen om hun curriculum uit te breiden. Tegelijkertijd laten we leerlingen kennis maken met vakken waar ze anders misschien nooit mee te maken zouden krijgen.

De vacaturebank voor elke muziekdocent

Als muziekdocent heb je een mooie taak. Je helpt kinderen om hun muzikale kanten te ontdekken. Kinderen vinden het mooi om muziekles te krijgen en op deze manier creatief bezig te zijn. We willen scholen helpen om dit soort onderwijs aan te bieden, maar daar hebben we natuurlijk wel muziekleraren voor nodig. In onze vacaturebank voor elke muziekdocent die in de Randstad wil werken vind jij wellicht ook wel de baan die bij jou past. Vaak geven we op projectbasis les, maar het is ook mogelijk dat je voor langere tijd bij een bepaalde school aan de slag mag gaan.

Meer weten over een bepaalde vacature voor muziekdocent?

Je bent altijd welkom om een keer contact met ons op te nemen om te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. We hebben als doel om scholen te helpen gevarieerd onderwijs aan te kunnen bieden. Hier hebben wij altijd enthousiaste vakkrachten voor nodig die hun expertise in willen zetten om kinderen onvergetelijke lessen te bieden. Je vindt hier meer informatie over op onze website, maar je kunt natuurlijk ook altijd een keer contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. We hebben hier een contactformulier voor op onze website staan, maar je kunt ook altijd even met ons bellen of mailen. We gaan dan samen op zoek naar de perfecte muziekdocent vacature voor jou. 

Klik hier voor meer informatie over de vacature:
Vacature muziek docent

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.