Vacature

Vacature leerkracht basisonderwijs

De vacaturebank voor elke leerkracht in het basisonderwijs

Wilt u aan de slag als leerkracht in het basisonderwijs en wilt u graag verschil maken in het leven van de leerlingen die u onder uw hoede heeft? Kom dan eens kijken bij de leerkracht basisonderwijs vacatures van Het Talentenhuis. We zijn al meer dan 10 jaar actief op het gebied van het geven van onderwijs in de Haagse Krachtwijken. We verzorgen hier uitdagend, inspirerend onderwijs op meerdere verschillende gebieden. We bereiken hier meer dan 10.000 leerlingen mee. Zoals u begrijpt kunnen wij altijd bevlogen mensen gebruiken die ons hierbij willen helpen. De vakken die wij aanbieden aan scholen zijn onder andere muziek, drama, beeldende vorming, techniek en sport. Neem dan ook onze vacaturebank voor leerkracht basisonderwijs eens door als u via Het Talentenhuis aan de slag wilt gaan.

Zoekt u een vacature voor leerkracht in het basisonderwijs?

We willen altijd onderwijs aanbieden dat kinderen inspireert. Onderwijs waarvoor ze met plezier naar school gaan. Al het onderwijs dat wij geven is wettelijk geregeld en uiteraard van hoog niveau. We zorgen ervoor dat het curriculum van de scholen waar onze leraren werken sterker wordt. Dit hebben wij door de jaren heen al voor meer dan 50 verschillende basisscholen in de regio gedaan. Wilt u ons hierbij helpen? Kijk dan even bij onze leraar basisonderwijs vacatures die we elders op deze website voor u bij elkaar hebben gezet.

Wilt u meer weten over een van onze vacatures?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over een van de vacatures die wij klaar hebben staan. We bekijken graag samen met u welke vacature het beste bij u past. Bent u een vakdocent die op zoek is naar een vacaturebank voor leerkracht in het basisonderwijs? We werken bij Het Talentenhuis altijd met vakdocenten die voor langere tijd een functie bij een school willen invullen, maar zijn ook op zoek naar leerkrachten die direct aan de slag kunnen gaan als vervanger op een school. We vertellen u hier graag meer over, maar hebben ook uitgebreide informatie hierover klaarstaan op de overige pagina’s van deze website.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.