Vacature

Vacature kunstdocent

Zoek jij een vacature voor kunstdocent?

Ben jij op zoek naar een vacature voor kunstdocent? Wil jij met jouw kennis en talent er aan bijdragen dat kinderen in de Randstad met kunst in aanraking komen? Op scholen is vaak geen ruimte voor kunstlessen. De middelen op een school zijn vaak beperkt en de gewone leerkrachten hebben vaak geen tijd om dergelijke lessen goed voor te bereiden. Met Het Talentenhuis bieden wij deze lessen aan op scholen. We zijn hiervoor altijd op zoek naar vakdocenten die hun kennis willen overbrengen op kinderen. Voel jij je hiertoe geroepen? Dan horen we graag van je!

Een kunstdocent vacature invullen

Als in onze vacaturebank een kunstdocent vacature ziet die jou aanspreekt, neem dan contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen met het aanbieden van kennisonderwijs. We hebben vakdocenten in dienst die als geen ander weten hoe ze kinderen moeten raken en inspireren. Naast kunst geven we op de scholen die ons inschakelen ook lessen op het gebied van sport, techniek, muziek en drama. Allemaal lessen om een curriculum van een school flink mee te verrijken. Onze lessen worden dan ook zeer gewaardeerd, door scholen en kinderen.

Meer weten over onze vacaturebank voor kunstdocent banen?

Neem gewoon even een kijkje op onze website als je meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal gevraagd wordt van een docent in het primair onderwijs. Samen met jou gaan we bekijken hoe we inspirerende lessen kunnen aanbieden. Door de jaren heen zijn onze docenten al actief geweest op meer dan 50 scholen in de Randstad, waar meer dan 10.000 kinderen onze lessen hebben gevolgd. Kijk dan ook snel of we een vacature voor kunstdocent hebben klaarstaan waar jij je talent en kennis ook in kwijt kunt.

Klik hier voor meer informatie over de vacature:
Vacature kunst docent

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.