Vacature

Vacature gymleerkracht

Zoek jij een vacature voor gymleerkracht?

Ben jij op zoek naar een vacature voor gymleerkracht? Een baan waar jij gelukkig van wordt en waarmee je kinderen kunt helpen om meer te bewegen? Dan raden wij je aan om gewoon eens te komen kijken bij de mogelijkheden op dit gebied die Het Talentenhuis jou te bieden heeft. We zijn altijd op zoek naar bevlogen gymleerkrachten die voor ons aan de slag willen gaan. Wij bieden talentenonderwijs op scholen in de Randstad. Wij hebben dit inmiddels al op meer dan 50 scholen gedaan en hebben zodoende al meer dan 10.000 leerlingen les gegeven op het gebied van sport, kunst, muziek, drama en techniek.

Een vacaturebank voor elke gymleerkracht die in de Randstad wil werken

Wij denken dat ieder kind sporttalent heeft. We vinden het dan ook heel belangrijk dat alle kinderen goed sportonderwijs krijgen, waar ze daadwerkelijk stappen mee kunnen nemen. Onderwijs waarmee ze meer bewegen, op een leuke manier. We leren de kinderen nieuwe vaardigheden aan, waardoor zij op hun beurt meer vertrouwen krijgen. Daarbij willen we onze lessen wel altijd een educatieve touch geven. Je kunt bij ons aan de slag met een bepaald project binnen een school, als invalkracht voor op scholen waar deze nodig is, of op langere termijn bij een en dezelfde school.

Meer weten over onze vacaturebank voor elke gymleerkracht?

Als jij meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen, dan raden wij je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier informatie voor je klaarstaan over de lessen die we aanbieden, maar ook over onze visie en de doelen die we willen bereiken. We vinden het heel belangrijk dat kinderen hun talenten leren ontdekken. Vandaar ook dat wij onderwijs aanbieden dat verder gaat dan wat een kind standaard leert op school. Als jij ons daarbij wil helpen en een gymleerkracht vacature in wil vullen, dan horen we graag van je!

Klik hier voor meer informatie over de vacature:
Vacature gymdocent

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.