Vacature

Vacature gymdocent

Hey sportieveling! Ben jij een dynamische duizendpoot die het gymmen naar een hoger niveau tilt? Heb je een passie voor het onderwijs én een liefde voor beweging? Dan heeft Het Talentenhuis dé vacature waar je al die energie kwijt kunt: we zijn op zoek naar een enthousiaste gymdocent die ons team komt versterken. 

Bij Het Talentenhuis vinden wij het dan ook super belangrijk dat kinderen genoeg bewegen. Daarom bieden wij gymlessen en sportlessen aan op scholen door de hele Randstad. 

Vacature gymleerkracht, wat houdt het in?

Als gymdocent bij Het Talentenhuis geef je niet alleen les, maar maak je van elke gymles een waar feestje. We zoeken iemand die net zo goed kan jongleren met ballen als met de verschillende gymmaterialen. Ben jij die sportieve alleskunner?

Wil jij de toekomstige sportsterren van morgen begeleiden? Als gymleerkracht bij Het Talentenhuis maak jij van de gymzaal een speelparadijs. Jij bent de gymleraar die niet alleen oog heeft voor de perfecte beweging, maar ook voor het plezier van de leerlingen. Dus, ben jij een vakleerkracht gymnastiek met passie? Solliciteer dan direct op onze vacature gymleraar basisschool en maak van gymmen het favoriete vak van elke leerling!

Wat verdient een gymleraar in het basisonderwijs?

Natuurlijk is liefde voor het vak belangrijk, maar een mooi salaris mag niet ontbreken. Bij Het Talentenhuis waarderen we onze sportieve toppers. Ontvang niet alleen het plezier van sporten, maar ook een passend salaris als gymleraar basisonderwijs. Onze vacature voor een vakleerkracht gym staat niet alleen voor een leuke job, maar ook voor een mooie beloning. Dus waar wacht je nog op? Ontdek wat je verdient voor onze vacature gymleraar basisschool door contact met ons op te nemen.

Ready, set, solliciteer! Werken als gymleraar bij Het Talentenhuis is niet alleen een baan, het is een avontuur vol sportiviteit en plezier. Dus, trek je sportoutfit aan, polish je gymschoenen en stuur vandaag nog jouw sollicitatie voor de vacature gymdocent basisonderwijs. Want bij Het Talentenhuis maken we van elke gymles een topervaring!

 

Klik hier voor meer informatie over de vacature:
Vacature gymdocent

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.