Pagina wordt geladen ...

Expertise Centrum Het Talentenhuis:
Alleen het beste talentonderwijs is goed genoeg!

24/7 bereikbaar

logo

Vacature gymdocent


Op zoek naar een vacature voor gymdocent?

Wil jij graag aan de slag als gymdocent? Kom dan eens een kijkje nemen bij Het Talentenhuis. We zijn altijd op zoek naar goede docenten die enthousiast aan de slag willen gaan. Het Talentenhuis is een organisatie die lessen regelt voor verschillende scholen. Dit zijn lessen in het primair onderwijs, die daarbij gaan over muziek, drama, sport, beeldende vorming en techniek. Hier hebben wij een vacature voor gymdocent voor klaarstaan. Je komt zodoende op meerdere verschillende scholen aan het werk. We verzorgen onderwijs dat voldoet aan alle eisen, dat modern is en waar de kinderen vooral veel plezier aan beleven.


De perfecte gymdocent vacature

Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar werk als gymdocent. We zijn werkzaam op meer dan 50 verschillende scholen in de Randstad. Het is zodoende ook nog eens een baan met veel variatie, met flexibele tijden. Met andere woorden, de ideale baan als jij wil laten zien wat je allemaal in je mars hebt. Onze vacaturebank voor gymdocent kun je altijd even inzien als je jezelf bij ons hebt ingeschreven. Wij doen dan ons best om jou zo snel mogelijk aan de slag te krijgen op een school waar jij je talenten voor je vak kunt laten zien.


Meer weten over onze vacaturebank voor gymdocent banen?

Het Talentenhuis is een organisatie waar mensen werken die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is in het onderwijs. We willen scholen helpen hun curriculum uit te breiden en bieden zodoende als vakdocenten deze lessen aan. Als jij je als gymdocent bij ons aansluit kun je er op rekenen dat je straks een mooie baan hebt waar je met plezier naartoe gaat. Neem gewoon even een kijkje op onze website als je hier meer over wil weten, maar je kan natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt over Het Talentenhuis en wat wij voor je kunnen betekenen.

SNEAK PREVIEW: ONDERWIJS IN THE PICTURE

Gerard Joling

Gerard Joling opent Drum2Dance

Kids Top 20

Het Talentenhuis in de Kids Top 20!

Masterclass

Masterclass Popband in HPC

Blijven leren

Professionalisering 

Gers Pardoel op bezoek

Masterclass Beat & Rap #inspiratie

Onze robot

NAO Robot traint leerkrachten en leerlingen

Sportief Talent voor minister

Minister op bezoek

Ralf Mackenbach op bezoek

Opent eerste verdiepend programma

Onze samenwerkingspartners

onze partners

Eén gezamenlijke missie: "Ieder kind verdient het beste talentonderwijs!"

Volg ons op instagram instagram