Vacature

Vacature docent techniek

Een vacature voor docent techniek vinden bij Het Talentenhuis

Weet jij alles van techniek en wil je deze kennis graag overbrengen op kinderen? Techniek is een vak waar echt toekomst in zit. Bij Het Talentenhuis helpen we graag om kinderen dit talent bij henzelf te laten ontdekken. Ben jij de docent waar wij naar op zoek zijn om ons hierbij te ondersteunen? Neem dan een kijkje bij de vacaturebank voor docent techniek die we elders op deze website voor je klaar hebben staan. Als jij hier een vacature voor docent techniek tussen ziet staan die je aanspreekt, dan gaan we graag een keer met je om tafel om deze eens door te nemen en te bekijken of jij de aangewezen persoon bent om invulling te geven aan deze functie. 

We hebben voor elke docent techniek vacatures klaarstaan

Als jij een vacature voor docent techniek in de regio Den Haag zoekt, dan zou jij jouw perfecte baan wel eens bij ons kunnen vinden. Het Talentenhuis is namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van uitdagend onderwijs op het gebied van niet alleen techniek, maar ook muziek, drama, beeldende vorming en sport. We zijn op al deze gebieden op zoek naar leraren die ons willen ondersteunen. Leraren die voor een langere periode op een school willen werken, maar ook leraren die bijvoorbeeld voor een bepaald project een kortere periode ergens willen werken. Zie jij dit wel zitten, dan horen we graag van je.

De vacature voor docent techniek voor jou

We hebben een vacaturebank voor docent techniek voor je klaargezet. Kijk hier even als je zoekt naar een mooie baan om je mee te laten uitdagen. Maar ook een baan waar jij je leerlingen mee kunt uitdagen en inspireren. Je kunt als je via Het Talentenhuis werkt echt een verschil maken in het leven van de kinderen waar je mee werkt. Schrijf je dan ook bij ons in als je bij onze docent techniek vacatures die baan hebt zien staan waar je het liefste meteen mee aan de slag gaat.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.