Vacature

Vacature docent lichamelijke opvoeding

Wil jij werken als docent lichamelijke opvoeding?

Zoek jij een vacature voor docent lichamelijke opvoeding in de regio Den Haag? Neem dan eens een kijkje bij de vacatures die Het Talentenhuis klaar heeft staan. We zoeken altijd mensen die er samen met ons aan willen werken om kinderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Onze specialisaties bevinden zich op het gebied van het onderwijs in lichamelijke opvoeding, maar ook beeldende vorming, muziek, techniek en sport. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dat is natuurlijk altijd mogelijk!

Docent lichamelijke opvoeding vacatures

We willen bij Het Talentenhuis kinderen niet alleen maar kennis aanbieden, maar ze ook op andere vlakken helpen alles uit zichzelf te halen. We zijn altijd op zoek naar mensen voor ons team die ons hierbij willen ondersteunen. Kijk in onze vacaturebank of wij een docent lichamelijke opvoeding zoeken op dit moment. Het kan zijn dat we iemand zoeken voor een kortere of langere periode, maar het kan ook zijn dat je op een school dezelfde dag nog aan de slag moet gaan ter vervanging van een andere docent. Scholen weten dat ze op ons kunnen rekenen en schakelen ons dan ook graag in.

Heb jij een vacature voor docent lichamelijke opvoeding gevonden?

We hebben meerdere docent lichamelijke opvoeding vacatures voor je klaarstaan. Wil jij bij ons aan de slag gaan? Dan kom je in een team terecht waar we een duidelijke missie hebben. Wij willen namelijk kinderen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. We werken hiervoor samen met meerdere basisscholen in de regio Den Haag. We bieden op dit moment onderwijs aan voor zo’n 10.000 kinderen in de zogeheten Haagse Krachtwijken. Meer weten? Of heb je in onze vacaturebank voor docent lichamelijke opvoeding docent lichamelijke opvoeding vacatures zien staan die je aanspreken? Dan horen we graag van je!

Klik hier voor meer informatie over de vacature:
Vacature gymdocent

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.