Vacature

Vacature docent drama

Wil jij op een basisschool werken als docent drama?

Wil jij werken als docent drama op een basisschool? Wil je kinderen graag inspireren een creatieve kant in zichzelf naar boven te halen? Neem dan een kijkje bij de vacatures die we bij Het Talentenhuis voor je klaar hebben staan. We zijn namelijk regelmatig op zoek naar docenten die het vak drama als specialisatie hebben die een vacature voor docent drama zoeken. Wij werken graag met bevlogen docenten die ons willen helpen bij het aanbieden van inspirerende lessen op het gebied van drama. We willen met onze lessen het beste in een kind naar boven halen en scholen helpen hun curriculum uit te breiden.

Kijk eens bij de docent drama vacatures 

Heb jij ervaring als docent drama? Dan horen we graag van je. We hebben namelijk altijd ruimte voor bevlogen docenten die talenten willen stimuleren. We hebben door de jaren heen al op meer dan 50 verschillende basisscholen lesgegeven. Je begrijpt dat wij dan ook altijd op zoek zijn naar docenten die willen werken via onze organisatie. Als je via Het Talentenhuis aan de slag gaat kom je te werken op een school, waar je voor bepaalde tijd jouw specialisatie onderwijst. Het kan dan gaan om een korte periode, maar het kan ook dat je dit onderwijs voor lagere tijd aanbiedt. Het kan ook voorkomen dat je op de dag zelf hoort dat je in moet vallen op een school in jouw regio. 

De vacaturebank voor de docent drama

In onze vacaturebank voor een docent drama vind je altijd wel een vacature die bij jou past. We lichten deze graag ook een keer aan je toe. We zijn altijd op zoek naar mensen die kinderen willen helpen hun talenten te ontwikkelen. Dat is ook de reden dat wij ons hebben gespecialiseerd als het aankomt op bijzondere vakken waar kinderen zich helemaal in kunnen verliezen. Wij geven deze lessen aan meer dan 10.000 leerlingen in de regio Den Haag. Heb jij een vacature voor docent drama op onze site gevonden die je aanspreekt? Dan horen we het liefst zo snel mogelijk iets van je. We kunnen ook een keer met jou onze docent drama vacatures doornemen.

Klik hier voor meer informatie over de vacature:
Vacature theater docent

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.