Vacature

Vacature dansdocent

Zoek jij een vacature voor dansdocent?

Wil jij werken als leerkracht op een basisschool? Ben je geen leraar die de standaard vakken doceert, maar wil jij helpen met het ontwikkelen van talenten op het gebied van dans? Kom dan eens bij Het Talentenhuis kijken. We zoeken altijd die bevlogen leerkrachten die het beste in hun leerlingen naar boven willen halen. We bieden onderwijs aan op basisscholen in Den Haag en omstreken, aan in totaal meer dan 10.000 kinderen. We hebben het dan niet alleen over dans, maar ook over muziek, sport, kunst en techniek. Wil jij ons helpen leerlingen te inspireren? Kijk dan of we een vacature voor dansdocent op onze website hebben staan die je aanspreekt.

Dansdocent vacatures

We willen bij Het Talentenhuis alle kinderen in onze regio helpen om alles uit zichzelf te halen. We denken dat je dit bereikt door onderwijs aan te bieden waar kinderen zich echt door uitgedaagd voelen. Het gaat er niet om alleen maar de hele dag kennis te vergaren, het is ook belangrijk om op een creatieve manier om te gaan met dans, sport, muziek en beeldende vorming. Wij zoeken leraren die gespecialiseerd zijn op deze gebieden en die ons willen helpen. Kijk dan ook eens in onze vacaturebank voor dansdocent om hier te zien of er een baan voor je bij staat. Schroom dan niet om hier zo snel mogelijk contact over op te nemen met ons. 

Wil je meer weten over onze vacaturebank voor dansdocent?

Als jij een vacature voor dansdocent wil vinden, dan hoef je hiervoor alleen maar even een kijkje te nemen bij wat wij op dit gebied voor je klaar hebben staan. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen zodat wij samen met jou onze dansdocent vacatures door kunnen nemen. We willen er graag voor zorgen dat jij straks een baan hebt waar jij je door uitgedaagd voelt. Kijk dan ook eens op onze website om die vacature te vinden die jou helpt aan een bijzondere baan.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.