Vacature

Vacature basisonderwijs

Zoek jij een vacature in het basisonderwijs?

Op zoek naar een baan in het basisonderwijs? Bij Het Talentenhuis zoeken we altijd goede, enthousiaste docenten die via ons willen werken in het basisonderwijs. Kijk op onze website of er een vacature voor het basisonderwijs voor u klaarstaat. Het Talentenhuis is een organisatie die echt verschil wil maken voor kinderen. We zoeken dan ook leerkrachten die niet alleen maar les willen geven, maar die echt een positieve bijdrage willen leveren. Docenten die klaarstaan voor zowel leerlingen als collega’s. Bij ons vind je basisonderwijs vacatures op het gebied van zaken als sport, muziek, drama, techniek en beeldende vorming.

De vacaturebank voor het basisonderwijs

We willen bij Het Talentenhuis wettelijk geregeld onderwijs aanbieden waar kinderen iets aan hebben, waar ze daadwerkelijk iets van meenemen. Denkt u hier ook zo over, dan kunt u de persoon zijn die wij zoeken. Wij werken louter met bevlogen leerkrachten die een grote kennis en ervaring hebben en deze graag in willen zetten voor de leerlingen die ze onder hun hoede hebben. Wij werken samen met scholen die het waarderen dat wij altijd op zoek zijn naar verdieping. We zijn meer dan alleen een uitzendbureau voor leraren, we versterken het schoolcurriculum op al die gebieden die tot onze specialisaties behoren. We nodigen u dan ook van harte uit om eens te komen kijken in onze vacaturebank voor het basisonderwijs, zodat u kunt zien op welke gebieden wij op dit moment enthousiaste mensen zoeken.

Neem onze basisonderwijs vacatures eens door.

Wij zijn als organisatie al zo’n tien jaar actief in de Haagse Krachtwijken. Wij verzorgen onder andere op deze locatie onderwijs dat een school in kan zetten om alle kerndoelen te bereiken. Wij bieden u een vacature in het basisonderwijs waar u een uitdaging uit kunt halen en waar u ook echt een bijdrage mee kunt leveren in het leven van uw leerlingen. Staat er momenteel geen vacature die u aanspreekt? Kom dan regelmatig eens kijken om te zien of er nieuwe vacatures zijn. Wij verversen ons aanbod aan vacatures regelmatig.
Vacature leerkracht basisonderwijs, leerkracht basisonderwijs vacatures, vacaturebank leerkracht basisonderwijs

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.