Borgen van goed Talentonderwijs

Al 10 jaar gegarandeerd 100% zeker dezelfde contactpersoon

Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon waarmee u kunt klankborden en overleg voeren op inhoud. Ook wanneer u onverhoopt extra ondersteuning in school wenst staan wij voor u klaar. Bel of app direct met 0628567370 of mail naar yoran@hettalentenhuis.nl.nl

Ons team bestaat uitsluitend uit mensen met een onderwijsachtergrond; wel zo prettig! Wij stellen ons team aan u voor, allemaal betrokken onderwijsprofessionals en altijd een vast gezicht voor u!

100% onderwijsprofessionals in ons bestuur

Yoran Bos – algemeen directeur

Yoran is verantwoordelijk voor de operationele zaken in het bedrijf; hij is pas tevreden als u dat ook bent! Met naast zijn sportachtergrond en zijn onderwijs- en managementopleiding weet hij een goede sparringspartner voor de school te zijn.

24/7 onze operationeel Manager en ontwikkelcoach

Vincent Krijgsman – operationeel manager

Vincent is een echte sportman! Zo is hij eerder verkozen tot Sportcoach van het Jaar in Den Haag en is hij een bekend Judokampioen. Met zijn jarenlange ervaring in het talentonderwijs is hij een echte partner voor de school.

Radhika – programma manager

Onze manager Radhika is uw vaste contactpersoon voor muziek, theater, dans, techniek, robotica en Kunst. Met ruim 5 jaar ervaring bij Het Talentenhuis zowel voor de klas als in het schrijven van lessen op deze vakken is zij de inspirator voor het beste talentonderwijs.

én iedere dag meer dan 200 bevlogen professionals!

Lufy

Lufy is de mascotte van Het Talentenhuis, met zijn opvallende manen in de kleuren van Het Talentenhuis logo maakt hij een onuitwisbare indruk op de leerlingen. Deze leeuw bekend van social media komt graag langs om de kinderen een leuke inspirerende dag te bezorgen en is regelmatig te zien bij lesintroducties.

Krijg een beeld van Het Talentenhuis

Sporttalent

De sportieve tak van het Talentenhuis

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.