Talentontwikkeling

Talentontwikkeling primair onderwijs

Talentontwikkeling in het primair onderwijs

Het is voor scholen in het primair onderwijs niet altijd even makkelijk om een breed curriculum aan te bieden. Per slot van rekening heeft een school maar beperkte middelen en is het ook niet altijd mogelijk voor leerkrachten om tijd vrij te maken voor speciale vakken. Het Talentenhuis kan hier bij helpen. Onze organisatie is erop gericht om kennisonderwijs aan te bieden op scholen in de Randstad. Denk hierbij onder andere aan drama, sport, muziek, beeldende vorming en techniek. Vakken waar op school normaal gesproken weinig tot geen aandacht aan kan worden besteed, maar die wel belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een kind.

Een talent ontwikkelen in het primair onderwijs

Het Talentenhuis is gespecialiseerd op het gebied van talentontwikkeling op het primair onderwijs. We hebben mensen in dienst die met recht kenners op hun gebied genoemd mogen worden en die met enthousiasme en verstand van zaken aan de slag gaan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld sportlessen verzorgen bij de tussenschoolse of naschoolse opvang, maar staan we ook klaar voor het geven van inspirerende muziek- of dramalessen. Dit zijn lessen waarbij kinderen een andere kant van zichzelf ontdekken en met enthousiasme en plezier aan de slag gaan.

Meer weten over talentontwikkeling in het primair onderwijs

We gaan graag eens om tafel om het over talentontwikkeling in het primair onderwijs te hebben. Wat kunnen wij betekenen voor een school en de kinderen die hier les volgen? We hebben door de jaren heen al op meer dan 50 verschillende scholen in de Randstad ons onderwijs aangeboden, waar meer dan 10.000 kinderen van genoten hebben. Dit willen we graag realiseren op zoveel mogelijk scholen, zodat zoveel mogelijk kinderen hier van kunnen profiteren. Neem eens een kijkje bij de uitgebreide informatie op onze website om hier meer over te lezen, of om te bekijken hoe wij bij het geven van onze lessen te werk gaan.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.