Talentontwikkeling

Talentontwikkeling basisonderwijs

Talentontwikkeling op het basisonderwijs

Bij Het Talentenhuis houden we ons bezig met het ontwikkelen van talenten. We vinden het belangrijk om het scholen mogelijk te maken hun curriculum uit te breiden met speciale kennisvakken, vakken waarbij kinderen hun talenten kunnen laten zien. Het is voor scholen vaak moeilijk om hier zelf iets mee te doen. De middelen zijn niet aanwezig, of de leerkrachten hebben simpelweg niet de tijd om dergelijke lessen voor te bereiden. Wij komen dan graag in actie. We hebben kennisdocenten in dienst die op meerdere gebieden speciale lessen kunnen geven.

Een talent ontwikkelen in het basisonderwijs

Als kinderen een speciaal talent hebben, dan is het goed om dit talent zo snel mogelijk te ontdekken en ontwikkelen. Het is voor kinderen ook een goede manier om uitgedaagd te worden en kanten van zichzelf te ontdekken die ze misschien helemaal niet kenden. Vandaar ook dat wij als organisatie kennislessen aanbieden op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan drama, sport, beeldende vorming, techniek en muziek. Scholen kunnen altijd contact met ons opnemen om te bekijken hoe wij ze kunnen helpen op het gebied van talentontwikkeling in het basisonderwijs. We gaan graag eens samen bekijken hoe wij kunnen helpen talenten verder te ontwikkelen.

Meer weten over talentontwikkeling voor basisonderwijs?

Een talent ontwikkelen in het basisonderwijs wordt mogelijk met Het Talentenhuis. We hebben vakdocenten in dienst die graag met de kinderen op een school aan de slag gaan. Ze weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om inspirerend onderwijs te geven en kinderen te stimuleren met kunst of muziek aan de slag te gaan. Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie over een talent ontwikkelen in het basisonderwijs. Op onze website staat daarnaast ook een schat aan informatie over talentontwikkeling in het basisonderwijs. We gaan hier met veel plezier eens over in gesprek.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.