Inspirerende studiedagen
én events

Ook voor bijzondere studiedagen en events in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en omstreken bent u bij ons op het juiste adres!

Deze activiteiten organiseren wij uitsluitend incidentieel in combinatie met één van onze pakketten en zijn BTW-belast.

Workshops voor het team of de vakdocent

Binnen Het Talentenhuis hebben wij verschillende coördinatoren die inspiratie sessies voor het team kunnen geven om zelfstandig als school aan de slag te kunnen met een specifiek vakgebied.

Inspiratiesessie CKV/beeldende vorming

Simone is een afgestudeerde PABO docent, die na een aantal jaar voor de klas, de wissel heeft gemaakt naar het geven van het vak beeldende vorming (CKV)
Tijdens deze workshop doet het team inspiratie op om zelf aan de slag te gaan met beeldende vorming op niveau per leerjaar.

Inspiratiesessie techniek/wetenschap/mediawijsheid

Radhika is een afgestuurde PABO docent. Radhika heeft zich volledig toegespitst op de vakgebieden techniek, wetenschap en mediawijsheid.
Bent u als school opzoek naar de nieuwste trends op het gebied van bovenstaande vakgebieden dan, dan komt Radhika het team inspireren met de laatste trends op haar vakgebied van kleuters tot bovenbouw.

Inspiratiesessie muziek

Saja is al 8 jaar actief in het basisonderwijs als vakdocent muziek, daarnaast is ze vocal coach bij the voice kids en heeft ze al op menig school richting gegeven aan het maken van een schoolkoor.
Wilt u op school zelf actief aan de gang met muziek en heeft u behoefte aan een schoolbrede leerlijn voor het aanbieden van muziek onderwijs?
Saja komt graag het team inspireren.

Inspiratiesessie robotica

Zijn er bij u op school ooit robots aangeschaft maar zijn ze verdwenen in de kast en komen ze er niet meer uit?
Vanio komt graag bij u langs voor een inspiratie sessie om te laten zien wat de functies van de robot zijn en hoe hier mee, in de klas, aan de gang te gaan. Mocht u zelf geen eigen robots hebben dan kunt u ook via Het Talentenhuis robotkisten huren.

Professionalisering

Het geven van een goede les

Onze PABO docenten Simone en Radhika hebben een training ontwikkeld om het team te inspireren over het geven van een goede les. Wilt u het team uitdagen om met een frisse en andere blik te kijken naar het geven van de lessen dan is dit DE workshop! Leer kijken vanuit de behoefte van het kind om van hieruit de juiste keuzes te maken in het leerproces.

Hoe om te gaan met NT2 leerlingen

Simone en Radhika staan al jaren voor de klas, zowel als groepsleerkracht, als vakdocent. Ze doen dit in de krachtwijken, waar taalachterstand een veel voorkomend begrip is. Met de ervaring die ze door de jaren hierin hebben opgedaan, hebben ze een mooi lesprogramma voor u als school gemaakt.
Wilt u ook dat het team weer geïnspireerd wordt, hoe om te gaan met de NT2 leerling? Simone en Radhika staan klaar voor de juiste impuls.

Hoe pedagogisch ben ik?

Ja ik werk in het onderwijs, dus ik ben een pedagoog. Maar hoe pedagogisch ben ik nou echt en doe ik eigenlijk wel de juiste dingen om mijn klas te motiveren en te inspireren.Ontdek wat voor docent jij bent en waar de kansen liggen om nog beter te worden. Simone en Radhika nemen je graag mee op deze reis naar de docent die jij werkelijk bent.

Ook voor studiedagen en interessante sprekers bent u bij ons aan het juiste adres.

Events + Teambuilding

Interactieve basketbalshows, workshops & openingen

Als u uw evenement spectaculair en interactief wilt openen of afsluiten? Dan bent u bij het goede adres. Showcase Basketball zorgt van begin tot het eind voor spektakel, show en laat een ieder actief meedoen en genieten. Omdat wij net als in het onderwijs maatwerk belangrijk vinden, krijgt u dit ook bij de opening of afsluiting van uw evenement. Hierdoor is succes gegarandeerd.

Drum2Dance

Een voorbeeld van een vernieuwend concept is drum2dance. Wij regelen alles van A tot Z om uw activiteit een onvergetelijk succes te laten zijn.

Tadaa

Circus Tadaa! verandert uw school voor één dag in een echt circus! Door een kleurig circuszeil uit te spreiden, verandert het plein in een piste. Uniek aan deze circusdag is dat alle kinderen aan het einde van de dag optreden.

Djembe AGOGO

Is er een bijzondere gelegenheid bij u op school en wilt u een echte Wow beleving hierbij hebben? Onze partner Djembé Agogo zal er een onvergetelijke binnenkomer van maken. De Brass band zorgt ervoor dat bij iedereen de voetjes van de vloer zullen komen.
Ook voor een leuke workshop djembé spelen voor de leerlingen of het team is Djembé Agogo een echte specialist.

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.