“Ik vind dat talentonderwijs moet inspireren.”

“Een echte vakprofessioneel inspireert de hele school.”

Specials

Team Building – Surfen en Beachgames

Ben je op zoek naar een uitdagende en inspirerende omgeving voor een bedrijfsuitje?

Kom samen met jouw collega’s naar de teambuilding dag van Sporttalent. Samen met Tasha’s Surfcamp organiseren wij op het Zuiderstrand van Scheveningen een inspirerende dag, waarbij we u en uw collega’s door sport en spel dichterbij elkaar brengen.

Wil je met je team dichterbij elkaar komen? Een dag eruit op het strand en met elkaar sparren in sport en spel verband? Doe dan mee met onze teambuilding dag op het strand.

Met een mooie combinatie van een surfles, uitdagende beach games en een teambuilding workshop worden u en uw collega’s uitgedaagd én geïnspireerd

Spectaculaire opening van een Event 

Opzoek naar een unieke opening of afsluiting van uw evenement?

Wij verzorgen een belevenis voor de leerlingen die ze niet meer zullen vergeten. Een unieke basketbalshow die je niet eerder hebt gezien!

Zomerfeest 

Wij regelen alles volledig op maat.

Tijdens een gesprek gaan wij met elkaar kijken waar de wensen van de school liggen. Denk hierbij aan activiteiten op het gebied van muziek, theater, kunst, techniek, sport en nog veel meer. Ook een stormbaan, luchtkussen en andere zaken kunnen geregeld worden. Wij zorgen altijd voor een spetterende opening en/of afsluiting met onder andere de mascotte Lufy en een grote act.

Ook een gezonde lunch tijdens het zomerfeest? Zelfs een roodtruck zit in ons assortiment.

Een uniek zomerfeest bij jou op school?

Wij zijn er klaar voor!

Training voor vrijwilligers (TSO)

We kunnen uw team en overblijfmedewerkers trainen zodat zij zonder Sporttalent een sportief programma kunnen uitvoeren, waarbij gelet wordt op pedagogiek en hoe ze een spel moeten begeleiden. 

Afsluiting groep 8 – Bouw je eigen escape room 

Nu is een escaperoom opzicht niet zo bijzonder, maar wat als de leerlingen na het zelf spelen va de escaperoom een eigen escaproom ontwikkelen voor de het docententeam? De leerlingen leren na het zelf spelen van de escaprooms hoe ze een spannende en uitdagende escaperoom kunnen maken voor de docenten. Lukt het de docenten om binnen de tijd uit de escaperoom van de leerlingen te ontsnappen? Als extra optie kunnen wij ook nog een extra activiteit zoals lasergamen toevoegen aan het programma om er een unieke dag van te maken waar leerlingen met veel plezier op terug gaan kijken.

Onze garanties 

24/7 bereikbaarheid

0% uitval

Vaste gezichten

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.