Partners

Partners zijn belangrijk, daarom steunen wij die graag.

Wij dragen graag ons steentje bij aan onderstaande partners. 

War Child

Wij staan ervoor dat ieder kind recht heeft op het beste talentonderwijs, daarom zijn wij al twee jaar sponsor van War Child. War Child sluit aan bij onze visie en helpt kinderen in oorlogsgebieden, of kinderen in Nederland die uit een oorlogsgebied komen om hun talenten te ontplooien en deze op de juiste manier in te zetten om een toekomst op te kunnen bouwen.
Wij zijn er trots op dat wij, door War Child te steunen, ons steentje kunnen bijdragen voor de toekomst van deze kinderen.

Ronald Mcdonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds is een Nederlandse stichting die zieke en gehandicapte kinderen en hun familie probeert te steunen. De stichting is een onderdeel van de internationale organisatie Ronald McDonald House Charities. De stichting is vernoemd naar Ronald McDonald, de mascotte van hoofdsponsor McDonald’s. Wij zijn er trots op dat wij iets voor het Ronald McDonald kinderfonds en daarmee de zieke kinderen en hun familie kunnen betekenen.

HCO

Wij bieden in samenwerking met het HCO onze docenten de mogelijkheid om trainingen te volgen waarin ze zich verder kunnen ontwikkelen op hun pedagogische en didactische vaardigheden. Tevens verzorgt het HCO regelmatig coaching waar nodig voor de vakdocenten van Het Talentenhuis.

Stichting Petje Af

Bij Petje af zijn wij ervan overtuigd dat de plek waar de wieg heeft gestaan nooit de kansen in de toekomst mag bepalen. Daarom ontdekken nieuwsgierige kinderen van 10 t/m 14 jaar bij Petje af op zondag de wereld. 28 zondagen per jaar, verdeeld over zeven blokken van vier weken, komen zij in aanraking met inspirerende rolmodellen, doen zij verfrissende ideeën op en openen wij deuren die voor veel kinderen anders gesloten blijven.

Gers Pardoel

Masterclass Beat & Rap

Gerard Joling

Opent Drum for dance

Blijven leren

Professionalisering

Robot NAO

Leert vaardigheden

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.