Alleen het beste talentonderwijs is goed genoeg!

Voor het echte talent bij u op school

Hebben jullie een Plusklas of willen jullie graag een Masterclass?

Heeft u een aantal leerlingen binnen de school die excelleren op een bepaald vakgebied en wilt u deze kinderen prikkelen en inspireren om zich verder te ontwikkelen op dit vakgebied? Dan kunt u een plusklas of een masterclass starten waarbij een echte professional de verdieping brengt die leerlingen weer nieuwe impulsen geeft.

Basketbal

Bij Het Talentenhuis staan wij garant voor de beste leraren op hun vakgebied. Vandaar dat wij sinds kort interactieve masterclasses aanbieden, zo enthousiasmeren wij niet alleen de leerlingen met het beste talent onderwijs, maar ook de docenten!

Tijdens onze masterclass wordt er geleerd hoe je de juiste verbinding kan leggen, waarbij wij gebruik maken van een basketbal. In de masterclass staat communicatie, vertrouwen en creativiteit die allemaal op een interactieve manier aan elkaar worden verbonden en ook nog eens op maat worden aangeboden.

Zie hier een impressie van Showcase Basketball die deze masterclass voor ons verzorgt en ook al geruime tijd nauw met Het Talentenhuis samenwerkt.

Maak jij de nieuwste games?

Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen game te bouwen, maar je weet niet hoe? Wij zullen door middel van de masterclass jouw droom laten uitkomen. Voor het echte ICT- Talent!

Producen

Ben jij een toekomstige producer?

 

Heb je alijd al een beat willen maken en daarbij je eigen tekst willen schrijven? Dan is deze masterclass echt bedoeld voor jou! Je leert alles van het schrijfproces tot het maken van een goede opname. Voor het echte muziektalent.

Koken

Houd jij van koken en ben jij een echte chef-kok?

 

Tijdens deze workshop zullen de leerlingen op een speelse en creatieve manier leren koken en samenwerken. Je zoekt ingrediënten bij elkaar, leert op verschillende manieren snijden (zoals figuurtjes die je vaak in de echte sterrenrestaurant ziet) en achteraf ga je het natuurlijk ook proeven en beoordelen. Al jouw zintuigen worden gebruikt. Voor de echte sterrenchefs! 

Schoolwinkel

Ben jij een echte ondernemer?

 

In dit maatwerkprogramma gaat een groep leerlingen een echte winkel binnen de school opstarten. De winkel wordt gerund door leerlingen die echte klanten helpen. De winst van deze schoolwinkel kan aan een vooraf bepaald doel worden gedoneerd, of geherinvesteerd in de schoolwinkel voor volgend schooljaar. In dit programma leren de kinderen o.a. ondernemersvaardigheden en het omgaan met klanten in de praktijk.

 

Freerunning

Ben jij een echte atleet?

 

Ben jij snel en lenig? Klim jij graag overal op? Lijkt het je gaaf om vette trucs te leren? Dan is de masterclass freerunnen echt iets voor jou!

Robots

Ben jij klaar voor de toekomst?

 

Heb jij altijd willen weten hoe een robot werkt en hoe je deze dingen kunt laten doen? Tijdens de masterclass robotica leer je verschillende robots programmeren. 

Het Talentenweb

De digitale leeromgeving van het Talentenhuis

 

Zijn uw leerlingen toe aan nog meer verdieping of heeft u een uniek talent binnen de school op een vakgebied die u een extra stap wil bieden? Dan is Het Talentenweb de uitkomst, met veel verdiepingsstof per leerjaar en iedere woensdag een live masterclass.

Drones

Kan jij de drone een salto laten maken?

 

Vlieg door de speelzaal als een echte piloot van je eigen drone. Kan jij hem zo programmeren dat hij een parcours aflegt en weer land op de gemarkeerde plek?

Glow in the dark

Ben jij sneller dan het licht?

 

Challenges met lichtgevende ballen en lampen die je reactiesnelheid kunnen testen. De nieuwste uitdaging op sportgebied en ontzettend populair bij leerlingen.

Bouwen met lego

Wie is er niet groot mee geworden?

 

Tijdens deze masterclass leren de leerlingen om sterke constructies te bouwen, hun creativiteit de ruimte te geven en unieke bouwwerken te ontwikkelen. Ook als u als school mee wilt doen aan een lego competitie za deze masterclass helpen om de leerlingen goed voor te bereiden.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.