Pagina wordt geladen ...

Expertise Centrum Het Talentenhuis:
Alleen het beste talentonderwijs is goed genoeg!

24/7 bereikbaar

logo

| Voor het echte talent bij u op school

 

Hebben jullie een Plusklas of willen jullie graag een Masterclass? 
Heeft u een aantal leerlingen binnen de school die excelleren op een bepaald vakgebied en wilt u deze kinderen prikkelen en inspireren om zich verder te ontwikkelen op dit vakgebied? Dan kunt u een plusklas of een masterclass starten waarbij een echte professional de verdieping brengt die leerlingen weer nieuwe impulsen geeft. 

Basketbal 
Bij Het Talentenhuis staan wij garant voor de beste leraren op hun vakgebied. Vandaar dat wij sinds kort interactieve masterclasses aanbieden, zo enthousiasmeren wij niet alleen de leerlingen met het beste talent onderwijs, maar ook de docenten!

Tijdens onze masterclass wordt er geleerd hoe je de juiste verbinding kan leggen, waarbij wij gebruik maken van een basketbal. In de masterclass staat communicatie, vertrouwen en creativiteit die allemaal op een interactieve manier aan elkaar worden verbonden en ook nog eens op maat worden aangeboden.   

Zie hier een impressie van Showcase Basketball die deze masterclass voor ons verzorgt en ook al geruime tijd nauw met Het Talentenhuis samenwerkt.

Maak jij de nieuwste Games? 
Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen game te bouwen, maar je weet niet hoe? Wij zullen door middel van de masterclass jouw droom laten uitkomen. Voor het echte ICT- Talent!
 

Producen - Ben jij een toekomstige producer? 
Heb je alijd al een beat willen maken en daarbij je eigen tekst willen schrijven? Dan is deze masterclass echt bedoeld voor jou! Je leert alles van het schrijfproces tot het maken van een goede opname. Voor het echte muziektalent. 
 

Koken - Houd jij van koken en ben jij een echte chef-kok? 
Tijdens deze workshop zullen de leerlingen op een speelse en creatieve manier leren koken en samenwerken. Je zoekt ingrediënten bij elkaar, leert op verschillende manieren snijden (zoals figuurtjes die je vaak in de echte sterrenrestaurant ziet) en achteraf ga je het natuurlijk ook proeven en beoordelen. Al jouw zintuigen worden gebruikt. Voor de echte sterrenchefs! 

Schoolwinkel - Ben jij een echte ondernemer? 
In dit maatwerkprogramma gaat een groep leerlingen een echte winkel binnen de school opstarten. De winkel wordt gerund door leerlingen die echte klanten helpen. De winst van deze schoolwinkel kan aan een vooraf bepaald doel worden gedoneerd, of geherinvesteerd in de schoolwinkel voor volgend schooljaar. In dit programma leren de kinderen o.a. ondernemersvaardigheden en het omgaan met klanten in de praktijk.


Freerunning - Ben jij een echte atleet?
Ben jij snel en lenig? Klim jij graag overal op? Lijkt het je gaaf om vette trucs te leren? Dan is de masterclass freerunnen echt iets voor jou! 

 

ROBOTS - Ben jij klaar voor de toekomst? 
Heb jij altijd willen weten hoe een robot werkt en hoe je deze dingen kunt laten doen? Tijdens de masterclass robotica leer je verschillende robots programmeren. 

HET TALENTENWEB - De digitale leeromgeving van het Talentenhuis 
Zijn uw leerlingen toe aan nog meer verdieping of heeft u een uniek talent binnen de school op een vakgebied die u een extra stap wil bieden? Dan is Het Talentenweb de uitkomst, met veel verdiepingsstof per leerjaar en iedere woensdag een live masterclass. 

 

DUS WILT U WERKEN MET ECHTE VAKSPECIALISTEN, MET ALS BASIS DE KERNDOELEN, 0% UITVAL EN 24/7 BEREIKBAARHEID NEEM DAN CONTACT OP MET: 

YORAN@HETTALENTENHUIS.NL OF 0628567370

 

 

SNEAK PREVIEW: ONDERWIJS IN THE PICTURE

Gerard Joling

Gerard Joling opent Drum2Dance

Kids Top 20

Het Talentenhuis in de Kids Top 20!

Masterclass

Masterclass Popband in HPC

Blijven leren

Professionalisering 

Gers Pardoel op bezoek

Masterclass Beat & Rap #inspiratie

Onze robot

NAO Robot traint leerkrachten en leerlingen

Sportief Talent voor minister

Minister op bezoek

Ralf Mackenbach op bezoek

Opent eerste verdiepend programma

Onze samenwerkingspartners

onze partners

Eén gezamenlijke missie: "Ieder kind verdient het beste talentonderwijs!"

Volg ons op instagram instagram