Pagina wordt geladen ...

Expertise Centrum Het Talentenhuis:
Alleen het beste talentonderwijs is goed genoeg!

24/7 bereikbaar

logo

| Partners

War Child
Wij staan ervoor dat ieder kind recht heeft op het beste talentonderwijs, daarom zijn wij al twee jaar sponsor van War Child. War Child sluit aan bij onze visie en helpt kinderen in oorlogsgebieden, of kinderen in Nederland die uit een oorlogsgebied komen om hun talenten te ontplooien en deze op de juiste manier in te zetten om een toekomst op te kunnen bouwen.
Wij zijn er trots op dat wij, door War Child te steunen, ons steentje kunnen bijdragen voor de toekomst van deze kinderen.

 

Ronald Mcdonald Kinderfonds
Het Ronald McDonald Kinderfonds is een Nederlandse stichting die zieke en gehandicapte kinderen en hun familie probeert te steunen. De stichting is een onderdeel van de internationale organisatie Ronald McDonald House Charities. De stichting is vernoemd naar Ronald McDonald, de mascotte van hoofdsponsor McDonald’s. Wij zijn er trots op dat wij iets voor het Ronald McDonald kinderfonds en daarmee de zieke kinderen en hun familie kunnen betekenen.

HCO
Wij bieden in samenwerking met het HCO onze docenten de mogelijkheid om trainingen te volgen waarin ze zich verder kunnen ontwikkelen op hun pedagogische en didactische vaardigheden. Tevens verzorgt het HCO regelmatig coaching waar nodig voor de vakdocenten van Het Talentenhuis.

 

 

 

SNEAK PREVIEW: ONDERWIJS IN THE PICTURE

Gerard Joling

Gerard Joling opent Drum2Dance

Kids Top 20

Het Talentenhuis in de Kids Top 20!

Masterclass

Masterclass Popband in HPC

Blijven leren

Professionalisering 

Gers Pardoel op bezoek

Masterclass Beat & Rap #inspiratie

Onze robot

NAO Robot traint leerkrachten en leerlingen

Sportief Talent voor minister

Minister op bezoek

Ralf Mackenbach op bezoek

Opent eerste verdiepend programma

Onze samenwerkingspartners

onze partners

Eén gezamenlijke missie: "Ieder kind verdient het beste talentonderwijs!"

Volg ons op instagram instagram