“Ik vind dat talentonderwijs moet inspireren.”

“Een echte vakprofessioneel inspireert de hele school.”

Al meer dan 10 jaar kwalitatieve talentprogramma’s met 0% uitval

Een kwalitatief talentprogramma door echte vakprofessionals vindt u bij Het Talentenhuis. Of het nu om muziek, theater, kunst, techniek, dans, ict of sport gaat, wij bieden het aan.. Met Het Talentenhuis verzorgen wij wettelijk geregeld onderwijs in het primair en voortgezet onderwijs. Samen met u zorgen we ervoor dat het schoolcurriculum op vakgebieden structureel verbeterd wordt.

Het Talentenhuis biedt een programmamanager aan die de kwaliteit van het programma waarborgt: alle programma’s bij Het Talentenhuis zijn namelijk op maat, interactief en actueel (burgerschap).

Het programma zal volledig op de kerndoelen verantwoord kunnen worden aan de hand van uw eigen of onze nieuwste interactieve leerlijnen. Door middel van masterclasses bieden wij ook gedifferentieerde talentprogramma’ s op maat aan.

Het Talentenhuis hanteert een strikte sollicitatieprocedure waar wij gezamenlijk met de school, door onder andere gesprekken en een proefles, samen op zoek gaan naar een geschikt en vast gezicht voor de school.

Kennismaken of eerst een proefles zien? Ook dat is geen enkel probleem: wij stellen ons graag aan u voor.

Meer weten over ons aanbod of onze leerlijnen? Bekijk onze video van Het Talentenhuis of onze brochure.

Al enthousiast geworden? Bekijk onze contactpagina of bel of app direct met Yoran Bos op 0628567370.

Vervanging nodig?

In samenwerking met onze partner Level Onderwijs helpen wij ook bij het vervangen van groepsleerkrachten, maar ook van vakleerkrachten van andere bedrijven. Zij kunnen u direct helpen met het vervangen van uw groepsleerkracht door bijvoorbeeld vakleerkrachten. Enthousiast geworden of meer informatie?

Vakantieschool?

Met onze interactieve programma’s op taal, rekenen en talentonderwijs weten wij van vakantiescholen een leuk én leerzame periode te maken. U kunt een keuze maken uit activiteiten uit onze brochure, maar wij denken ook graag mee met een op maatprogramma.

Deskundigheid bevordering vakdocenten

De vakleerkrachten worden meermaals per jaar getraind door Het Talentenhuis op pedagogische-, vakinhoudelijke- en didactische vaardigheden.

Referenties

Onze garanties

24/7 Bereikbaarheid

0% uitval

Vaste gezichten

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kom in contact

Volg onze socials

Chat openen
Vragen? Wij beantwoorden ze graag.