Ambassadeurs

Het Talentenhuis is trots op haar ambassadeurs.

Met hun bekendheid en inzet brengen ze Het Talentenhuis onder de aandacht. Zij dragen ons een warm hart toe en geloven in talent.

Dankzij deze ambassadeurs kunnen wij er voor zorgen dat ieder kind zijn talent ontwikkelt.

Jac Orie

De meest succesvolle Nederlandse schaatscoach en 3 voeding NOS*NSF sportcoach van het jaar! Hij is sinds het seizoen 2002-2003 hoofdcoach en veroverde met verschillende schaatsers 8 gouden medailles op de Olympische Spelen. Orie is de enige schaatscoach ter wereld die bij een WK afstanden alle individuele afstanden bij de mannen heeft gewonnen. Extra bijzonder is dat dit tijdens 1 WK gebeurde, tijdens de WK afstanden van 2017 in Gangneung. Daarnaast veroverde hij met zijn schaatsers talloze Europese- en wereldtitels waardoor hij tot de succesvolste schaatscoaches ooit behoort.

Jac is trainer-coach van een ploeg die in 2019 werd herdoopt tot Team Jumbo-Visma.


Jac is ambassadeur van Sporttalent geworden omdat het voor jonge kinderen essentieel is om veel te bewegen, aangezien dit positief effect heeft op hun motorische ontwikkeling, de gezondheid en bijvoorbeeld de ontwikkeling van hun hersenen. Te lang stil zitten is spelen met vuur.

Simeon Catharina

Simeon is een echte topsporter. Hij zit in het Nederlands olympisch judoteam en is een echte Haagse jongen. Deze imposante verschijning heeft niet voor niets de bijnaam de Haagse beer.
In 2015 is Simeon wereldkampioen geworden tot 18 jaar en in 2018 tweede van de wereld tot 21 jaar. Momenteel timmert hij ook bij de senioren aan de weg en heeft hij al meerdere medailles op worldcups en grandpix behaald.
In Tokyo werd hij afgelopen jaar 9e van de wereld bij de senioren en staat in de top 20 van de wereldranglijst.

Simeon vindt het belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om te sporten.

Sharon Doorson

Sharon brak in 2004 door als onderdeel van de meidengroep Raffish, wat voortkwam uit het TV programma Popstars.

In 2011 heeft Sharon meegedaan aan het programma The Voice en bereikte hierin de halve finales! Andere programma’s waar je Sharon wellicht van kent zijn Expeditie Robinson en de beste zangers van Nederland.

Het liedje something beautiful van Sharon stond een tijd lang in de top 40.
Sharon is ambassadeur van Het Talentenhuis geworden omdat ze vindt “dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt, vanaf het moment dat je in je eigen talent durft te geloven. Volg je dromen!”

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.