Cultuur schooljaar 2020-2021

Cultuur schooljaar 2020-2021

Werken volgens de kerndoelen- actueel lesaanbod
Per vakgebied bieden wij meerdere keuzemogelijkheden voor de te volgen leerlijn in combinatie met 21st Century Skills en SLO-kerndoelen. Alle leerlijnen worden door ons continu geactualiseerd. Onze gespecialiseerde coordinatoren stemmen de leerlijnnen voor een heel schooljaar met u af. Dat mag uw eigen leerlijn zijn, een leerlijn van ons, of een combinatie van verschillende (andere) leerlijnen. Iedere les laten we aansluiten op de actualieit. Tevens ontvangt u van ons een volledige verantwoording op de leerlijnen. Zo weet u zeker dat wij de doelen voor het einde van het jaar bereiken.

Vrijblijvend kennis maken met de leerlijnen -demonstratie
Wij laten u graag een voorbeeld van onze leerlijnen zien of een demonstratie van ons programma door onze coordinatoor. Dit kan in een persoonlijk gesprek, maar ook een proefles met een vakleerkracht. Bel of app gerust met 0628567370 of yoran@desportievepauze.nl

Samen een goede focus bepalen.
In de brochure (op aanvraag) vindt u de focusgebieden per vakgebied met een toelichting op een mogelijke leerlijn. In een persoonlijk gesprek maken wij een programma op maat. Voor ons telt dat het talentonderwijs zoveel mogelijk aansluit bij de ontwikkelkansen en doelen die de school met het vakgebied beoogd.

De volgende talentvakken bieden wij aan:
– Kunst
– Techniek
– Wetenschap
– Muziek
– Theater
– Koken
– Mediawijsheid
– Robotica

Bekijk hier het volledige aanbod

 

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Expertisecentrum
Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kvk: 72780800

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.