Vacature

Vakleerkracht gym

Ben jij een vakleerkracht gym?

Bij Het Talentenhuis zijn we altijd op zoek naar nieuwe vakleerkrachten om ons team te versterken. We hebben vakleerkrachten in dienst op verschillende gebieden. Je kunt dan denken aan sport, maar ook aan drama, beeldende vorming, muziek en techniek. Dit zijn vakken die normaal gesproken op scholen niet, of weinig, gegeven worden. Wij zorgen er graag voor scholen deze belangrijke vakken toch aan kunnen bieden. Als jij ons hierbij wil ondersteunen, dan horen we graag van je. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen als jij een vacature voor vakleerkracht gym in wil vullen.

Zoek jij als vakleerkracht gym een vacature?

Als jij een vacature voor vakleerkracht gym zoekt, dan ben je bij Het Talentenhuis altijd aan het juiste adres. We bieden op scholen in de Randstad onze lessen aan. Sport is hierbij een belangrijk onderdeel. We verzorgen niet alleen maar gymlessen, maar staan bijvoorbeeld ook klaar om andere sportactiviteiten te ondersteunen. Je kunt daarbij dan denken aan bijvoorbeeld sportlessen bij de naschoolse of tussenschoolse opvang. Ook hiervoor zijn we op zoek naar mensen die ons daarbij willen ondersteunen. Als jij een enthousiaste, inspirerende vakleerkracht gym bent die ons daarbij wil helpen, dan horen we graag van je.

Als vakleerkracht gym een vacature invullen

Elke vakleerkracht gym is op zoek naar een baan waarmee hij of zij kinderen kan inspireren, laten bewegen en aan hun talent laten werken. Bij ons heb jij de mogelijkheid om dit op een groter vlak te doen. We werken samen met scholen door de hele Randstad en hebben wellicht ook scholen bij jou in de buurt waar enthousiaste krachten nodig zijn. We horen dan ook graag van je als jij de persoon bent om die vacature voor vakleerkracht gym in te komen vullen bij ons.

Sportief Talent

Sportief pauzeren

Ralf Mackenbach

Als inspirator

Kids Top 20

Het Talentenhuis doet mee!

Masterclass

Popband in een echte studio

Onze samenwerkingspartners

Contactgegevens

Het Talentenhuis
T: 06 28 56 73 70
E: yoran@hettalentenhuis.nl

Kom in contact

Volg onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.